Show

Komentari 4

'Lagao sam, imao ljubavnice i znam da sam za sve sam kriv'

'Lagao sam, imao ljubavnice i znam da sam za sve sam kriv'

Golfer zna da ne može popraviti štetu koju je napravio svojoj obitelji. Želi se promijeniti i postati bolja osoba zbog svoje djece kćeri Sam Alexis i sina Charlieja

Golfer je u intervju za časopis Live otkrio kako se svakog dana sve više trudi da bude bolja osoba. Tigeru Woodsu (35) nisu važni tračevi već se želi promijeniti zbog djece, Sam Alexis (4) i Charlieja (2) koje ima iz veze s bivšom manekenkom Elin Nordegren (31). Obožava provoditi trenutke s njima.

- Bio sam nevjeran, lagao sam i imao ljubavnice. Ono što sam činio bilo je neprihvatljivo i sad znam da samo sebe mogu za to kriviti. Ne mogu popraviti štetu koju sam napravio svojoj obitelji - bio je iskren. 

Woods, koji se prijavio u kliniku za liječenje seksualne ovisnosti, kaže da se trenutačno trudi oprati ljagu sa svog imena. Priznao je da mu svakog dana sve više nedostaje preminuli otac Earl koji bi mu puno pomogao u lošim trenucima.

- Bili smo nevjerojatno prisni. I danas pamtim njegove genijalne savjete - rekao je Tiger i dodao da se poslije rastave osjeća bolje.    

Najčitaniji članci