Obavijesti

Show

Komentari 14

Dok Perišić i Đurđević navijaju u dresovima, Helena Matić se u Kopenhagenu ogrnula zastavom

Dok Perišić i  Đurđević navijaju u dresovima, Helena Matić se u Kopenhagenu ogrnula zastavom
5

Nakon što je supruga Ivana Perišića na Instagram priči objavila fotografije u dresu s porukom suprugu, učinila je to i trudna Adriana, a pridružila im se i Helena Matić, djevojka Dominika Livakovića

Supruga Ivana Perišića (32), Josipa Perišić tijekom cijelog dana na Instagramu objavljuje fotografije iz Kopenhagena u kojem Hrvatska na Europskom prvenstvu treba igrati protiv Španjolske. Sad je suprugu poslala poruku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Za mog Iku - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira u dresu. 

Podsjetimo, Ivan Perišić i Josipa vjenčali su se 2012. godine. 

Josipa Perišić ponosna na Ivana nakon Lige prvaka: 'Vrijedilo je'
Josipa Perišić ponosna na Ivana nakon Lige prvaka: 'Vrijedilo je'

Zaljubili su se još u školskim klupama, a građanski brak potvrdili su u crkvi prošle godine, kad su se u tajnosti 17. srpnja vjenčali u najstarijoj očuvanoj crkvi na Šolti. Crkveno vjenčanje organizirali su u krugu najuže obitelji.

Bayern at the Oktoberfest 2019.

U dresu je na Instagramu osvanula i trudna supruga Duje Ćalete Cara (24), Adriana Đurđević. 

- Najvjernije navijačice - napisala je uz fotografiju. 

Podsjetimo, Duje i Adriana vjenčali su se krajem svibnja ove godine u strogoj tajnosti, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Zaruke su objavili prije četiri mjeseca.

Djevojka vratara Dominika Livakovića (26), Helena Matić (27), na Instagramu je objavila fotografiju iz Kopenhagena na kojoj pozira u zelenom dresu, koji odgovara boji koju njezin dečko inače nosi na terenu. 

Na drugoj fotografiji se zastavom i ogrnula. 

Podsjetimo, Helena i Domagoj prvo su bili prijatelji, a u vezi su od 2018. 

- Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Izrazito je samokritičan, što me nekad zna i iživcirati, ali opet, razumijem ga - rekla je Helena krajem prošle godine Helena u intervjuu za Jutarnji list.

Luku Modrića (35) na utakmici u Kopenhagenu podržala je njegova obitelj. Na stadionu je njegova supruga Vanja (38) sjedila s Lukinim roditeljima, njihovim kćerima Emom i Sofijom i sinom Ivanom. Odjenuli su dresove kojima je na leđima pisalo 'Modrić'.