Obavijesti

Show

Komentari 40

Vatreni su se oženili u plavom: Koji od njih vam je najzgodniji?

Vatreni su se oženili u plavom: Koji od njih vam je najzgodniji?
23

Jedini reprezentativac koji se nije na najvažnijem danu svog života pojavio u tamnoplavom, već u sivom odijelu, je Dejan Lovren koji se 2013. vjenčao s Anitom u crkvi Majke Božje Remetske

VIDEO

Nakon osvojenog srebra na svjetskom prvenstvu, naši nogometni reprezentativci su česta tema razgovora. Mnoge zanima njihov privatni život, a većina ih je u sretnim vezama još od srednjoškolskih dana, dok su neki svoje odabranice upoznali još dok su bili djeca.

 

Mr. & Mrs. 😍💍 #simevrsaljko

Objavu dijeli @ sime.vrsaljko.fans

Veliki ljubimac javnosti postao je duhoviti Zadranin Šime Vrsaljko (26) koji je svojim pjevanjem i šalama uveseljavao pratitelje na društvenim mrežama. Nedavno je Šime prošetao Dubrovnikom sa suprugom Mateom. Ona je uz njega još od srednje škole, a vjenčali su se 2017. Tek su nedavno na društvenim mrežama osvanule fotografije s njihovog vjenčanja. Dok je Matea nosila elegantnu bijelu haljinu na bretele do ispod koljena, Šime se pojavio u tamnoplavom odijelu, a na nogama je imao mokasinke. Oboje su imali sunčane naočale da im ne smeta sunce. Paru se ove godine rodio sin Bruno.

Mateo Kovačić (24) oženio je Zagrepčanku Izabel (24) u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Upravo u toj crkvi su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. 'Vatreni' Mateo obukao je tamnoplavo odijelo i crne lakirane cipele, a Izabel je blistala u raskošnoj vjenčanici, te je nosila upečatljivu Cartier ogrlicu. Na vjenčanju je bilo 600 uzvanika, a ukupno su na slavlje potrošili dva milijuna kuna.

Gtres/Pixsell

Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) upoznali su se u seviljskom lokalu gdje je ona radila kao konobarica. Prvo su se zavjetovali pred matičarem, a onda su 2013. imali crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Ivan je imao tamnoplavo odijelo, a Raquel čipkastu vjenčanicu.

- Jednog dana oženit ću se ovom curom - rekao je Ivan koji se u nju zaljubio na prvi pogled.

Robert Anić/Pixsell

Najbolji igrač svijeta Luka Modrić (32) i njegova supruga Vanja (38) upoznali su se još dok je on igrao za zagrebački Dinamo, a vjenčali su se prije sedam godina. Kao i svima do sada, Lukina boja odijela koje je nosio na vjenčanju je bila tamnoplava, a Vanja je na sebi imala vjenčanicu boje šampanjca od svile i čipke. U rukama je držala buket ružičastih ruža, a do oltara ju je dopratio Zdravko Mamić (59). Modrićevi suigrači su tada nosili svijetloplavo odijelo, a djeveruše ljubičaste svilene haljine do koljena.

POGLEDAJTE GALERIJU:

13
| Foto: Nel Pavletic/PIXSELL (ilustrativna fotografija)

Prije dvije godine, Domagoj Vida (29) oženio je bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanu Gugić (24) koju je prije šest godina upoznao u noćnom klubu. Domagoj je imao tamnoplavo odijelo i lakirane cipele, a prije mladenke je ušetao u crkvu držeći za ruku sina Davida (2) koji je bio obučen identično kao on. Razmijenili su zavjete u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada, a Ivana je obukla čipkastu 'sirena' vjenčanicu. Put do crkve je bio ukrašen bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama.

 

😘❤️💍👀

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Posljednji koji je vezu okrunio brakom je Vedran Ćorluka (32) koji je također zablistao u tamnoplavom odijelu i crnim cipelama. Svoju odabranicu, pjevačicu u usponu Franku Batelić (26), upoznao je prije šest godina na Zrću, a prošle subote joj je rekao sudbonosno 'da' u u istarskim Balama u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Slavili su u vili Meneghetti, a zabavljao ih je Tony Cetinski (49).

VIDI OVO! Otkriveno koliko novaca zarađuje Kylie Jenner, jedna od najmlađih bogatašica na svijetu. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

10
| Foto: Borna Filic/PIXSELL/ilustracija
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu