Obavijesti

Show

Komentari 83

Već 35 godina karijere: Mladen Grdović oduševio je Zadrane

Već 35 godina karijere: Mladen Grdović oduševio je Zadrane
8

Mate Bulić iz Njemačke je dojurio samo zbog Mladenova koncerta. U Zadru su bili i Miroslav Škoro, Božidar Kalmeta, Kićo Slabinac te brojni vjerni obožavatelji

VIDEO

U krcatoj dvorani Krešimira Ćosića na zadarskom Višnjiku Mladen Grdović je svoj obljetnički koncert, kojim je proslavio 35 godina karijere, počeo stihovima svoje uspješnice Dobra vam bila večer, prijatelji moji. A, njegovi obožavatelji su u Zadar stigli sa svih strana, pa je jedan gradski hotel, zbog Mladena, bio popunjen parovima koji su Valentinovo došli proslaviti uz Grdovićeve hitove.  S njim su došli zapjevati i njegovi prijatelji. Tako je Mate Bulić iz Njemačke dojurio samo zbog Mladenova koncerta. 

-  Ma ja bi za svoga Mladena i u rikverc upalio i došao. Znamo se više od 35 godina, dakle kad je još gradio svoju karijeru - ispričao je Bulić.  Miroslav Škoro se pak našalio na račun poznanstva s Mladenom. Kaže da su se upoznali kad je Mladen imao četiri, a on šest godina. 

- Vjerojatno smo se upoznali u nekoj birtiji ili u alkoholnom dječjem vrtiću. Inače mi se često družimo, uglavnom po muzejima, galerijama, kazalištu, a sve ove druge priče su insinuacije i glasine - našalio se Škoro. Međutim, iako je iza pozornice bilo alkohola, Mladen se zaustavio na mineralnoj vodi, a nakon otpjevanih nekoliko pjesama, Mladen je u pauzi priznao da ga je prije izlaska pred oko 7000 gledatelja „prala“ lagana trema. 

- Što reći. Ludnica. Nisam ovo očekivao. Pozitivna atmosfera za Dan zaljubljenih. Ali, to je i zasluga mojih prijatelja koji su došli pjevati sa mnom. Na početku sam imao malu nervozu, jer to je ipak moj grad. I najteže je u svom gradu - kratko je izjavio Grdović. Dolaskom na koncert ga je razveselio prijatelj i susjed, zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, s kojim je Grdović kao dječarac pjevao i svirao. 

- A, znamo se od malih nogu. Družili smo se i pjevali u njegovoj kuhinji. No daleko je to bilo od banda - ispričao je Kalmeta. A, svih je njih pričanjem viceva zabavljao Krunoslav Kićo Slabinac, koji uskoro slavi pola stoljeća karijere. Kad je dolazio u Zadar, umjesto na Višnjik, otišao je u staru dvoranu u Jazinama, misleći da je tamo Mladenov koncert. Vežu ih zajednička putovanja po turnejama po Australiji, Kanadi i Americi. 

- Mislim da su se Mladen i Duško Lokin pomalo bojali leta avionom - ispričao je novinarima legendarni Kićo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge