Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Večeras vrući striptiz u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'

Djevojke i momci došli su na ljubavne farme. Dok će neke cure prvu večer pamtiti po neugodnom smještaju, Saši u Brdu Cirkvenskom izabranice su priredile striptiz

RTL
Foto: RTL
37 komentara

Najveći šaljivdžija ove sezone, Marinko Banovac, u srcu Istre djevojkama je priredio pravi šok. Naime, smještaj baš i nije odgovarao sestrama Kardashian iz Sesveta, dok je Slavonka Sara tražila svijeće kako bi im ugođaj bio što romantičniji. Vidjevši smještaj, starija sestra Marina čak je na trenutak mislila odustati i pozdraviti se od borbe na farmi u Istri. Hoće li je Maja urazumiti? 

Ni u Brdu Cirkvenskom, na farmi Saše Kunjeka, smještaj nije ništa bolji. Kuća samohranog oca trojice sinova je u obnavljanju. No to Ini, Mariji i Luciji nije zasmetalo. Djevojke su zasukale rukave i očistile nered nastao u pravom muškom okruženju. 

Dok su na drugim farmama djevojke 'uživale' u dobrodošlici, ni Zvonimir Kundija nije odlučio poštedjeti Ivu i Đurđicu. Već pri samom dolasku djevojke su zasukale rukave i otišle u berbu kupusa. No Iva je ipak razmišljala o svojim novim čizmicama i odlučila sabotirati prvi radni zadatak. 

Pelješki zavodnik Anto Poluta svoje djevojke je prvo odveo u kuhinju. Bogata večera koju im je priredio i pokoja čašica domaćeg vina previše djevojke je ostavila bez daha. 

Na prvoj ženskoj farmi u Šenkovcu Silvija Vidović je svojim momcima kao prava domaćica pripremila ručak. Kako bi pridobili simpatije oca Antuna, dečki su ga počastili bocom rakije. Očito da boca rakije nije smekšala srce opasnog oca pa je za dobrobit kćeri natjerao Matiju, Željka i Ivana da podignu šator u šumi i tamo provedu svoju prvu noć na farmi.

Večeri na farmama protekle su uz pjesmu, izlazak u noćni klub i ples po stolovima, jedino su djevojke na Sašinoj farmi odlučile svom domaćinu prirediti poslasticu za oči - striptiz. Nakon što su djeca zaspala, Ina i Lucija su snimale striptiz, no Saša je propustio akciju koju su djevojke pripremile.

Naši partneri pišu
Message