Obavijesti

Show

Komentari 37

Večeras vrući striptiz u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'

Večeras vrući striptiz u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'
10

Djevojke i momci došli su na ljubavne farme. Dok će neke cure prvu večer pamtiti po neugodnom smještaju, Saši u Brdu Cirkvenskom izabranice su priredile striptiz

VIDEO

Najveći šaljivdžija ove sezone, Marinko Banovac, u srcu Istre djevojkama je priredio pravi šok. Naime, smještaj baš i nije odgovarao sestrama Kardashian iz Sesveta, dok je Slavonka Sara tražila svijeće kako bi im ugođaj bio što romantičniji. Vidjevši smještaj, starija sestra Marina čak je na trenutak mislila odustati i pozdraviti se od borbe na farmi u Istri. Hoće li je Maja urazumiti? 

Ni u Brdu Cirkvenskom, na farmi Saše Kunjeka, smještaj nije ništa bolji. Kuća samohranog oca trojice sinova je u obnavljanju. No to Ini, Mariji i Luciji nije zasmetalo. Djevojke su zasukale rukave i očistile nered nastao u pravom muškom okruženju. 

Dok su na drugim farmama djevojke 'uživale' u dobrodošlici, ni Zvonimir Kundija nije odlučio poštedjeti Ivu i Đurđicu. Već pri samom dolasku djevojke su zasukale rukave i otišle u berbu kupusa. No Iva je ipak razmišljala o svojim novim čizmicama i odlučila sabotirati prvi radni zadatak. 

Pelješki zavodnik Anto Poluta svoje djevojke je prvo odveo u kuhinju. Bogata večera koju im je priredio i pokoja čašica domaćeg vina previše djevojke je ostavila bez daha. 

Na prvoj ženskoj farmi u Šenkovcu Silvija Vidović je svojim momcima kao prava domaćica pripremila ručak. Kako bi pridobili simpatije oca Antuna, dečki su ga počastili bocom rakije. Očito da boca rakije nije smekšala srce opasnog oca pa je za dobrobit kćeri natjerao Matiju, Željka i Ivana da podignu šator u šumi i tamo provedu svoju prvu noć na farmi.

Večeri na farmama protekle su uz pjesmu, izlazak u noćni klub i ples po stolovima, jedino su djevojke na Sašinoj farmi odlučile svom domaćinu prirediti poslasticu za oči - striptiz. Nakon što su djeca zaspala, Ina i Lucija su snimale striptiz, no Saša je propustio akciju koju su djevojke pripremile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu