Obavijesti

Show

Komentari 22

Većina se krije iza pseudonima; Ovo su prava neobična imena poznatih svjetskih zvijezda

Većina se krije iza pseudonima; Ovo su prava neobična imena poznatih svjetskih zvijezda
15

Pjevači ili glumci, poznato je kako većina slavnih imaju svoja umjetnička imena, no neki svoja prava imena vrlo uspješno skrivaju od javnosti

VIDEO

Neobično je saznati kako je omiljena zvijezda godinama bila poznata pod drugim imenom, no upravo ih većina promijeni ime kada postanu slavni.

Belcalis Almanzar

Kada je pjevačica i reperica Cardi B postajala sve prepoznatljivija umjetnica privremeno se odlučila za ime Bacardi. Inspiraciju je tada uzela od svoje sestre koju su prijatelji nazivali Hennessy.

Slavni glumac prodao luksuznu nekretninu vlastitim roditeljima
Slavni glumac prodao luksuznu nekretninu vlastitim roditeljima

Kasnije je u potpunosti promijenila ime u Cardi B jer je mislila kako joj ono bolje priznaje te će joj pomoći u budućoj karijeri.

Jelena Noura Hadid

Gigi Hadid dobila je svoje prepoznatljivije ime Gigi još za vrijeme školovanja. Naime, kako je ispričala, profesorica bi nju i njezinu prijateljicu Helenu neprestano zamjenjivala. Mama ju je od milja u kući zvala Gigi pa je nakon neprestanih zamjena i profesorici rekla da ju jednostavno zove Gigi. Od tada ju svi znaju pod tim imenom.

Mark Vincent

Njegovo pravo ime jednostavno nije pristajalo jednom od najpoznatijih akcijskih glumaca u Hollywoodu. Zbog toga je ipak svoju karijeru odlučio graditi kao Vin Diesel.

European premiere of "The Lion King" in London

Destiny Hope Cyrus

Miley Cyrus ima jedan od najprepoznatljivijih osmjeha među slavnima. Upravo taj osmjeh bio je inspiracija za njezin dječji nadimak Smiley. Nadimak Smiley u njezinim danima odraslog slavnog života postao je Miley.

Peter Gene Hernandez

Čini se kako se niti njegov otac nije slagao s njegovim imenom. Mislio je kako mu Bruno puno bolje pristaje nego Peter pa ga je tako počeo i nazivati. To ime kasnije ga je pratilo i u profesionalnoj karijeri kada je posta Bruno Mars.

Stefani Germanotta

Prije nego je na sebe odjenula sve ekstravagantne kostime i proizvodila najslušanije pjesme u svijetu, Lady Gaga je bila samo obična djevojka iz New Yorka koja se zvala Stefani.

The 76th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Laura Jeanne Reese Witherspoon

Reese je odabrala svoje profesionalno ime kako bi odala čast svojoj majci čije je djevojačko prezime Reese. Tako ju danas kao poznatu glumicu svi prepoznaju pod imenom Reese Witherspoon.

Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles

Elizabeth Woolridge Grant

Iako mnogi umjetnici izaberu jednostavnija imena s kojima će biti prepoznatljiviji, neobično je da svoja imena u potpunosti promijene. Lana Del Rey ipak je odlučila uzeti potpuno drukčiji naziv.

Calvin Broadus

Iako mu ime Calvin ne stoji loše, ovaj megapopularni reper ipak se odlučio za ime Snoop Dogg.

Snoop Dogg

Ella Marija Lani Yelich-O'Connor

Ella je uvijek imala posebnu ljubav za učenje o kraljevini. To je jedan od razloga zašto je izabrala svoje umjetničko ime Lorde, samo je dodala 'e' kako bi joj više odgovaralo.

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Amethyst Kelly

Teško je za povjerovati kako je poznata reperica, Iggy Azalea, dobila ima prema dragom kamenu i odlučila ga promijeniti, ali je mislila kako bi joj umjetničko ime Iggy bolje pristajalo.

Adam Richard Wiles

Njegovi obožavatelji bili su zbunjeni kada je na dodjeli nagrade Taylor Swift zahvalila svome, tada, partneru Adamu. To je dovelo do otkrića da je Calvin Harris samo Adamovo umjetničko ime.

T in the Park - Perthshire

Thomas Mapother IV

Prije nego je postao jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, Tom Cruise nije se sramio svog pravog imena koje uistinu zvuči poput imena neke kraljevine.

Mission: Impossible Fallout Premiere - Washington DC
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane