Obavijesti

Show

Komentari 17

Vedran bi seks sa svima u BB kući osim s Mirelom

Vedran bi seks sa svima u BB kući osim s Mirelom
6

Nakon što je Tessa priznala da se ljubila s curom, isto je napravila i Vita. Kaže kako je odustala od 'lezbavanja’ jer nije imala što primiti i što gurnuti

VIDEO

Imao sam nekoliko cura u srednjoj školi. Samo smo se mazili i ljubili. I to mi je bilo OK, povjerio se Hrvoje sustanarima i dodao da se kasnije ispostavilo kako je “ovo drugo” bilo jače od njega, tako da je homoseksualnost prevladala. Potaknuta Hrvojevom iskrenošću, i Vita je priznala kako je imala lezbijskih iskustava.
- Ja sam se ljubila s curom. Pa sve cure u internatu su to radile. - ispričala je Vita, koja je srednju školu završila u Medicinskoj školi u Varaždinu. Dodala je da joj se to nije baš svidjelo.
- Nije mi fizički moje tijelo odgovaralo njenom, nisam imala šta primit, nisam imala šta gurnit, tako da… Odustala sam od lezbanja, lezbavanja! - iskrena je bila Vita, koja je svojim priznanjem itekako šokirala ostale.
Vedran se uključio u raspravu i rekao da ima predrasude prema “takvim” ljudima. Rekao je Hrvoju da je na početku samo molio Boga da ne mora spavati s njim u krevetu. Ali sad je sve super kad ga je bolje upoznao. Kasnije su stanari ponovno poveli razgovor o seksu. Vedran je tada rekao da bi se on poseksao sa svima u kući osim s Mirelom.

>>> STANARE MUČI TKO SE SVE UDEBLJAO U KUĆI
Maja Paola posljednja je četiri tjedna dobila 5 kilograma. Tessa se požalila da joj nedostaje fizička aktivnost pa misli da se udeljala. Djevojke u kući sve više muči odraz u zrcalu. I dečki su komentirali kilažu svojih sustanarki. Vedran je zaključio kako je najlakši način da te nominiraju da im kažeš kako su se udebljale. Arsen je dodao da su se Viti, Mireli i Tessi proširile stražnjice, ali da se Martini smanjila. Hrvoje se odmah zabrinuo da se i on nije udebljao. Goran ga je utješio da je smršavio, dodavši kako je to sigurno od nervoze.


>>> ARSEN PRED SVIMA REKAO SENKI DA JE BALAVICA
Dok Stipe i Valentino, a sada i Vita, uživaju u miru i zajedništvu u maloj tajnoj kući, u velikoj BB kući svađe i napetosti sve su češće. Nakon što je
Vita napustila kuću, stanari koji puše željeli su kupiti još jednu kutiju cigareta koja stoji 50 kuna. Budući da su protekli tjedan bili jako rastrošni, na kartici za kupovinu ostalo im je tek 150 kuna za sljedeća dva dana. Arsen, Goran i Ivana su se suprotstavili toj ideji. Senka i Tessa su ustrajale u tome da žele cigarete. Tessa je čak rekla da neće jesti cijeli tjedan ako sada kupe cigarete. Arsen je rekao da su balavice, što je posebno pogodilo Senku. Požalila se Hrvoju. Razočarana je jer je Arsen prema njoj divan kad su sami, a ovako je vrijeđa.

>>> NAJNEUREDNIJI STANARI SU KREŠO, SENKA I MARTINA
Dosad su dečki iz BB kuće pokušavali tračanje svesti na minimum. Ipak, krajem tjedna i oni su pokleknuli. Goran, Arsen i Vedran sjeli su u vrt i komentirali stanare. Posebno ih smeta neurednost određenih stanara. Najneurednijima su proglasili Krešu, Martinu i Senku.
- Ja sam, evo, sada pokupio robu za Martinom - rekao je Arsen i dodao da mrzi kad je nervozna.
- Kad se počne kreveljiti s onim svojim zubima, udavio bih je! -rekao je. Netko u kući ima neuredniju kosu od Boba Marleya. Kao da joj je netko flips nadrobio - nastavio je Arsen s gađenjem.
Ipak nije želio otkriti na koga misli. Vedran pretpostavlja da je Arsen ciljao na dugokose Martinu ili Mirelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge