Obavijesti

Show

Komentari 0

Velika proslava 4. Rođendana popularnog party programa

Velika proslava  4. Rođendana popularnog party programa
3

U petak 13.12.2013. pozivamo sve prijatelje, fanove, goste i partnere da sa nama proslave 4.rođendan u Night Baru Karolina

VIDEO

Kao što već svi znate u prosincu se u Rijeci sprema tradicionalno veliki RnB i Hip Hop spektakl povodom rođendana najpopularnijeg riječkog klupskog party programa R’n’B EXCLUSIVE.

U petak 13.12.2013. pozivamo sve prijatelje, fanove, goste i partnere da sa nama proslave  4.rođendan programa R’n’B EXCLUSIVE “4th Anniversary” u Night Baru Karolina.

Proslavi se pridružuju i prelijepe djevojke R’n’B Honeys ”wearing Zigman” koje će u velikom broju zavladati Karolinom. Večer za pamćenje priprema DJ Chill, rezidnet partya koji za ovu prigodu priprema poseban set Blackmusic hitova koji će i ovoga puta držati vrelu atmosferu u Karolini tokom cijele večeri.

Senzacionalne plesne nastupe pripremaju plesne skupine RiS Girls by Ivona Brnelić te plesna skupina High Heels High Hopes iz Slovenije i atraktivne plesačice iz Zagreba.

Očekujemo Vas u velikom broju u posebno uređenom prostoru Night Bara Karolina gdje Vas ovog petka očekuje spektakl a u 2:00h “BIG BIRTHDAY BOOM”!

U sklopu večeri promocija vodke Belvedere I premium Tequile Patron, te auta iz salona Porsche Inter Auto kao i satova Nixon te torbi Bogner. 

Okupljanje gostiju započinje Warm Up partyem u predivnom ambijentu NUbar-a od 21:00h do 00:00h gdje Vas očekuje Birthday cathering i R'n'B EXCLUSIVE ekipa. Za zagrijavanje u NUbaru pobrinuti će se se mladi DJ iz Rijeke DJ IC. U NUbaru Vas također očekuje Make Up Corner u kojem će cure iz Beauty Igraonice našminkati modele R’n’B Honeys i plesačice.

Za prijevoz iz NUbara u Karolinu pobrinut će se TAXI Cameo sa nekoliko kombija koji će Vas besplatno u 00:00h prevesti u Night Bar Karolinu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti
Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti