Obavijesti

Show

Komentari 6

Veliki Donald snima u Opatiji: Glumac spojio posao i užitak

Veliki Donald snima u Opatiji: Glumac spojio posao i užitak
6

Kad nije na setu serije 'Granice zločina', holivudski glumac Donald Sutherland Opatijom se šeće sa psićem i uživa u specijalitetima s roštilja

VIDEO

Donaldu Sutherlandu (79) prije dolaska u Hrvatsku bilo je bitno da mu se osigura smještaj u kojem je dobrodošao njegov ljubimac, minijaturni bijeli terijer.

Kanadski glumac, junak filmova 'Dvanaestorica žigosanih' i 'Igre gladi', na Kvarner je stigao još u utorak, dan prije nego što je počeo snimati TV seriju “Granice zločina”.

Donald i njegov psić odsjeli su u opatijskom luksuznom hotelu Ambasador. Glumac je prekjučer uživao u šetnji gradom, a psića je odveo i u park Angiolona. Terijer, baš poput gazde, na usluzi ima osobnog vozača koji ga Opatijom vozi u skupom srebrnom Mercedesu. Sutherland nove nastavke serije, čije su prve dvije sezone bile hit u SAD-u, Kanadi, Indiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Njemačkoj, snima s Goranom Višnjićem (42). Donald i Šibenčanin na setu su brzo pronašli zajednički jezik jer obojica vole životinje. Osim što je aktivan ambasador Međunarodne zaklade za dobrobit životinja, Višnjić je s mopsom Bugsyjem sudjelovao u kampanji PETA-e protiv nošenja krzna, dao je svoj glas protiv kitolova, a nedavno je u Kaliforniji bio gost humanitarne večere za očuvanje slonova u Keniji. Glumac i supruga Eva (45) često pomažu napuštenim životinjama. Vlasnici su nekoliko pasa, a najdraži su im oni manji jer ih mogu voditi sa sobom na sva putovanja.

Na prvi dan snimanja 'Granica zločina' u Opatiji Goran Višnjić stigao je u srijedu oko 10 sati. Automobilom se dovezao pred hotel Ambasador, u kojem je odsjeo dio glumačke i snimateljske ekipe od 200-tinjak članova. Osvježio se u hotelskoj sobi, zatim otišao na šminkanje u karavan ispred hotela i produžio do Mošćeničke Drage. Šibenčanin je ondje oko podneva snimio prvu scenu u kojoj gliserom pristaje na malu rivu, koju su scenaristi zbog serije pretvorili u tržnicu. Na setu su bila i kola Hitne pomoći. Domaćini i turisti pitali su se je li nekome na snimanju pozlilo, ali ispostavilo se da je liječnička ekipa ipak dio scenarija. Dok su se ponavljale scene u kojima ne glumi, Višnjić je sjeo u obližnji kafić te uživao u kavi, suncu i pogledu na more.

- Lijepo je što su izabrali baš naše malo mjesto za snimanje. Ovdje je živo samo ljeti, a sad kad svijet čuje za nas, možda živnemo i zimi. Zanimljivo je gledati snimanje uživo. Kao da smo u kinu, a zapravo film gledamo uživo s balkona - šale se ribari. Nakon napornog prvog radnog dana glumačka ekipa jučer je na set naručila dostavu. Počastili su se roštiljem i domaćim krumpirom. Serija “Granice zločina” snimat će se i u Rijeci te ostatku Istre i Kvarnera, a na malim ekranima u trećoj sezoni pojavit će se i hrvatski statisti. Osim Donalda i Gorana, u seriji glumi i Elizabeth Mitchell (45).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski