Obavijesti

Show

Komentari 4

Veliki holivudski zavodnici još uvijek mame poglede: Evo kako su izgledali na početku karijere

Veliki holivudski zavodnici još uvijek mame poglede: Evo kako su izgledali na početku karijere
16

Tom Cruise na meti je kritika zbog botoksa, a Harrison Ford je prije velike glumačke karijere radio kao stolar

VIDEO

Iako su u starijoj životnoj dobi za njima ženski spol i dalje 'ludi'. Nije rijetko da im ispod objava na društvenim mrežama dijele razne komplimente, a ovo su samo neki od holivudskih velikana koji i dalje mame ženske poglede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Johnny Depp ispunio želju umirućem dječaku, još jednom postao Jack Sparrow 00:52

Tom Cruise 

Kao mali Tom Cruise (61) je odrastao u siromaštvu, a sanjao je o tome da postane svećenik, a ne glumac. Sudbina mu je ipak tome stala na put. Kao 19-godišnjak našao se u malim ulogama u filmu 'Vječna ljubav'.

Tada je shvatio da mu gluma odlično ide i nastavio je tim putem. Proslavio se filmom 'Top Gun' kojim je dokazao da je zaista kvalitetan glumac koji može puno toga odglumiti. 

Početkom devedesetih, Tom je imao priliku glumiti u filmu 'Intervju sa vampirom' sa Brad Pittom (59) i Antoniom Banderasom (62), a nedugo nakon toga, nagrađivani američki glumac briljirao je u filmu 'Nemoguća misija' u kojoj glumi tajnog agenta Ethana Hunta.

Cast member Tom Cruise attends a news conference promoting his upcoming film "Mission: Impossible - Fallout" in Beijing

Iako i dalje slovi za jednog od najzgodnijih glumaca u Hollywoodu, u posljednje vrijeme je često na meti kritika zbog estetskih korekcija i pretjerivanja s botoksom.

Brad Pitt

Za holivudskog glumca Brada Pitta (59) dame često kažu da je poput vina - što je stariji, to je bolji. 

Glumac je rođen je u Shawneeju u Oklahomi. Njegovi roditelji su William Alvin, vlasnik autoprijevozničke tvrtke, i Jane Etta, školska savjetnica.

Svoju veliku priliku imao je u filmu 'Legende o jeseni'. Glumio je u svjetski poznatim filmovima poput 'Sedam', 'Fight Club', Oceanovih jedanaest' (i njegovim nastavcima) i mnogim drugim blockbusterima. 

Premiere of the movie of 'Babylon' in London

Brad se u nedavno pojavio u Francuskoj i brojne iznenadio 'koliko dobro i dalje izgleda'. Podužu kosu zamijenio je frizurom koju je nosio nekada - kratka i razbarušena plava kosa.

George Clooney

Dok je bio dječak maštao je da postane igrač bejzbola, a glumačku karijeru George Clooney (62) započeo je 1978., kad se preselio iz Lexingtona u Los Angeles. Prvu veću ulogu imao je u seriji 'Hitna služba' u kojoj je glumio doktora Douga Rossa.

Neki od filmova u kojima je glumio su: 'Od sumraka do zore', 'Batman i Robin', 'Mirotvorac', 'Daleko od očiju', 'Tri kralja', 'Oceanovih 11', 'Syriana', 'Dobri Nijemac', 'Spaliti nakon čitanja', 'Ni na nebu,ni na zemlji', 'Amerikanac', 'Gravitacija', 'Igra novca', 'Kvaka 22', a njegovi vjerni obožavatelji tvrde da je i dalje jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca.

FILE PHOTO: Director Clooney is interviewed at the premiere for "Suburbicon" in Los Angeles

Ovaj glumac višestruki je dobitnik Oscara i Zlatnog globusa. Također dobitnik je Nobelove nagrade za mir 2007., a UN ga je proglasio i Ambasadorom mira 2008., zatim jedan je od dvoje ljudi koji su osvojili titulu 'Najprivlačnijeg živog muškarca časopisa' People 1997. i 2006.

'Stand Up For Human Rights' charity gala in Duesseldorf

Harrison Ford

Iza Harrisona Forda (80) nalazi se dugogodišnja uspješna glumačka karijera, ali ipak nije sve uvijek bilo tako savršeno. Ovaj glumac sedamdesetih je zamalo odustao od glume. Da bi tada prehranio obitelj, radio je kao stolar. 

Brad Pitt oduševio prolaznike u Francuskoj: 'Pa izgleda kao da se vratio 20 godina u prošlost'
Brad Pitt oduševio prolaznike u Francuskoj: 'Pa izgleda kao da se vratio 20 godina u prošlost'

Legendarni 'Ratovi zvijezda' u kojima dobiva ulogu Han Sola promijenili su njegov život zauvijek. Preko noći postao je glumačka zvijezda. Film je tada oborio sve dotadašnje rekorde i postigao nevjerojatnu zaradu.

Iako je u devetom desetljeću brojne dame ga i dalje opisuju kao jednog od najprivlačnijeg glumca u Hollywoodu, a nedavno je sudjelovao na presici gdje mu je novinarka udjelila brojne komplimente. 

- Jako si zgodan i svi smo bili oduševljeni kada si u jednoj sceni u filmu skinuo majicu. Još imaš to u sebi - rekla je novinarka.

€˜Star Wars: The Rise of Skywalker World Premiere - Los Angeles

Johnny Depp

Johnny Depp (60) od malih je nogu znao da želi biti na sceni. Naime, Johnny je rođen u Kentuckyju kao sin konobarice i inženjera, a od malih je nogu pokazivao svoju ekscentričnu stranu.

Bio je veliki zaljubljenik u glazbu, a prvu mu je gitaru kupila majka kada je imao 12 godina. Od tada pa sve do početaka holivudske karijere nije prestajao nadati se da će postati velika glazbena zvijezda.

Film Festivals - Cannes - Depp and Moss

Nakon napuštanja srednje škole zbog snova o glazbenoj karijeri, Johnny je zbog velikog honorara prihvatio ulogu u FOX-ovoj TV seriji '21 Jump Street' koja se počela prikazivati 1987.

Mlađahni Johnny postao je zvijezda preko noći, a sve se u njegovom životu drastično promijenilo.

76th Venice Film Festival

Nekoć su žene diljem svijeta uzdisale za njegovim pogledom koji zrači misterioznošću, a danas je svijet podijeljenog mišljenja o njemu. Nakon javnog suđenja s bivšom suprugom Amber Heard u kojem su iznijeli sav prljavi veš, jedni ga ne podržavaju, a drugi ga uzdižu u nebesa.

Johnny Depp - 76th Cannes Film Festival
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala