Obavijesti

Show

Komentari 1

Veliki koncert Vlade Divljana i Ljetnog kina u Tvornici kulture

Veliki koncert Vlade Divljana i Ljetnog kina u Tvornici kulture
1

Vlada Divljan & Ljetno kino preuzet će Tvornicu s bezvremenskim Divljanovim pjesmama ("Maljčiki", "Retko te viđam sa devojkama"…) koje je izvodio s ”Idolima”

VIDEO

Miljenici zagrebačke publike, Vlada Divljan i Ljetno kino vraćaju se u Tvornicu kulture 5. travnja na još jedno višesatno koncertno druženje s fanovima.

Vlada Divljan & Ljetno kino preuzet će Tvornicu s bezvremenskim Divljanovim pjesmama ("Maljčiki", "Malena", "Retko te viđam sa devojkama"…) koje je izvodio s ”Idolima” i hitovima iz kasnije samostalne karijere, upakiranim u originalni zvuk i energiju koju donosi Ljetno kino. Lanjski uspješni koncert  u Tvornici bio je i promocija EP-a ”4 godišnja doba” nastalog kao  kronologija vrlo ugodnog kreativnog druženja  benda i Vlade Divljana u Zagrebu protekle dvije godine, što je odlično zabilježio Gonzo u spotovima  ”Najlepša”, ”Vodim te na more”, ”Samo jednu ljubav imam” te u posljednjem poludokumentarnom videu ”Iza osmeha” kojim zaokružuju ”4 godišnja doba” i najavljuju koncert u Tvornici u subotu 5. travnja.

Vlada Divljan i Max Juričić upoznali su se, s gitarama u rukama, 1980. godine na omladinskom festivalu u Subotici, ne znajući da je tada počeo ”novi val” i da će bendovi u kojima su svirali, ”Idoli” i ”Film”, obilježiti to vrijeme. Više od tri desetljeća kasnije promijenivši nekoliko kontinenata, ”valova”, bendova i država, njih dvojica ponovo su zajedno na istoj pozornici Tvornice kulture.

Koncert će od 21 sat nježno zagrijati Mara Aiko, djevojka s hrvatskim, engleskim i japanskim korijenima koja uz ukulele anđeoskim glasom izvodi pjesme koje voli.

Koncert Vlade Divljana i Ljetnog kina jedan je od serije koncerata kojima će se proslaviti tri desetljeća kultnog Radija 101. Ostatak serije čine koncerti S.A.R.S.-a, Laibacha, Blood Red Shoesa, Disciplin A Kitschme i Gogol Bordella.

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...