Obavijesti

Show

Komentari 0

Veliki povratnički koncert zagrebačkog repera Khana!

Veliki povratnički koncert zagrebačkog repera Khana!
1

Nakon dužeg boravka u SAD-u, Khan se vratio s novim materijalima te je spreman zapaliti binu i podsjetiti publiku na stare hitove. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata

VIDEO

U petak 28. rujna u klubu Aquarius održat će se povratnički koncert zagrebačkog repera Khana u sklopu programa 'Rokavela'. Nakon dužeg boravka u SAD-u, Khan se vratio s novim materijalima te je spreman zapaliti binu i podsjetiti publiku na stare hitove, i naravno upoznati ih s novima.

Osim koncerta pripremili smo i mali hip-hop jam, pa će tako uz Khana publiku zagrijati mlade nade hrvatskog rapa - King Belaj, Represija Team, Suicidal, Klikil Jay Lee, koji će se pobrinuti da ljubitelji domaćeg hip-hopa dožive još jedan nezaboravan tulum obogaćen kvalitetnim nastupima i muzikom.

Za najveće i najnovije klupske hitove pobrinuti će se resident Rokavela programa DJ Brc, koji već jako dobro zna što naša publika voli i nikoga ne ostavlja na stolicama.

Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, a ulaznice za ovaj tulum možete potražiti na klupskoj blagajni po cijeni od 20 kn prije ponoći,odnosno 30 kn nakon (za osobu iznad 18 godina starosti).

U subotu 'We gonna party like it's 1999' 

U subotu 29. rujna u klubu Aquarius održat će se tematski tulum naziva 'Show me 90’s', koji je jedan u nizu noviteta koje klub planira organizirati svojim novim programom 'Funhouse'.

Svatko pamti ponešto s kraja 20. stoljeća, a u subotu nam svatko može pokazati ono njemu najbolje od 90-tih! 

'Funhouse'  program će vas vratiti u to glazbeno i kulturološki nevjerojatno doba. Za glazbu je, uz rezidenta programa Martyna Negra, zadužen i DJ Aldo Morro koji će vas odmah vratiti u glazbeni svijet prošlog stoljeća. 

Vrata kluba otvaraju se u 23 h, a ulaznice za ovaj tulum možete potražiti na klupskoj blagajni po cijeni od 30 kn na večer tuluma (za osobu iznad 18 godina starosti).

Dopustite si slobodu i veliku dozu otkačenosti te vratimo se u 90-te u klubu Aquariusu, i zabavimo se kako je Prince to otpjevao 'We gonna party like its 1999'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni