Obavijesti

Show

Komentari 27

Veseli Tarik: Već se puno bolje osjećam i odbacio sam štake

Veseli Tarik: Već se puno bolje osjećam i odbacio sam štake
3

Nisam još posve izliječen jer sam tek prije pet dana odbacio štake. Rana je zarasla i oporavak ide po planu, rekao je glumac te dodao da je naviknuo na bolnički režim

VIDEO

Nakon što se vratio vođenju kviza, Tarik Filipović (41) se vratio i društvenom životu. Prvi izlazak nakon prometne nesreće u siječnju bio je proslava 10. rođendana Dreft Fashion Weeka Zagreb.

- Puno bolje se osjećam, ali nisam još posve izliječen jer sam tek prije pet dana odbacio štake. Rana je zarasla, a oporavak ide po planu - kaže glumac dodavši kako je sa suprugom Lejlom (36) tek kratko navratio jer je naviknut na bolnički režim.

- Rano ustajem i rano odlazim na spavanje. Još neko vrijeme morat ću se pridržavati toga - objašnjava Filipović.

U siječnju mu je u naletu terenca na pješačkom prijelazu slomljena lijeva potkoljenica i koljeno. Hitno su ga operirali u privatnoj klinici u Krapinskim toplicama, nakon čega je bio na rehabilitaciji.

Glumac je nedavno proslavio rođendan u krugu najuže obitelji. Prijateljima je rekao kako mu je najveća želja da ponovno počne samostalno hodati. Stoga je Tarikov dolazak bez štaka silno razveselio njegovu prijateljicu Suzy Josipović Redžepagić.
Osnivačicu zagrebačkog Fashion Weeka obradovao je i dolazak njezine prijateljice, modne dizajnerice Ivane Popović (43), koja je prije godinu dana operirala rak dojke. Nakon operacije nije htjela ići na kemo i radioterapije, nego se protiv opake bolesti odlučila boriti makrobiotikom. Dizajnerica je prijateljima rekla kako je za ozdravljenje jako važan optimizam te je neumorno plesala pijuckajući crveno vino.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu