Obavijesti

Show

Komentari 70

Veseljaci: Otkrivamo sve tajne novih stanara Big Brothera

Veseljaci: Otkrivamo sve tajne novih stanara Big Brothera
1

POČEO JE Show traje 50 dana, a natjecatelji se bore se za nagradu od 300.000 kuna. Body builderica Tamara prva je napustila reality rezidenciju u zagrebačkoj Dubravi

VIDEO

Body builderica iz Zagreba Tamara Posavčić (25) nesuđena je glumica. Najluđa stvar koju je napravila je poziranje sa zmijom, a najgluplja da ju je ta ista zmija pritom ugrizla. Ona je, sve do sinoćnjeg izbacivanja, bila najsnažnija žena u Big Brother kući.

Tamara se godinama natječe u body buildingu. Plavuša od 55 kilograma u čučnju može podići 120 kila utega. Ima troje braće i sestara i nije se udavala, a ima li dečka tek će otkriti. 

Najveći šaljivdžija među natjecateljima je bivši splitski nogometaš Romano Obilinović (36) zvani Žorž. Najpoznatiji je po objavljivanju razgovora na YouTubeu s nogometnim menadžerom Sinišom Šošom i njegovim kolegom iz Srbije. Sa Šošom je dogovarao transfer u Koreju za 300.000 dolara.

Prvi razgovor sa srpskim menadžerom objavljen je 2005. godine:

Menadžer: Šta je s tobom, amigo?
Obilinović: A ništa, tu sam.
Menadžer: Kol’ko si spreman ovog trenutka?
Obilinović: 80 posto.
Menadžer: 80 posto? To te je.. već godinama. Gledao sam tvoju kasetu. Dobar si igrač, ali nešto ti fali, neki čip ti nije u redu.
Obilinović: A je.. ga. Prominio sam se malo, nisam više...
Menadžer: A bilo ti je i vreme, pa pri umiranju si.

Drugi razgovor sa Šošom:

Obilinović: Ej Šoše, di si?
Šošo: Evo me taman išao uzet u videoteku neki film o mafiji, moram vježbat nešto...
Obilinović: Što moraš vježbat?
Šošo: Neki film o mafiji, da vidim kako ubijaju ljude, pa da vježbam nešto, hahahaha.

Kako je objasnio Obilinović menadžere je snimao iz zafrkancije. Žorž danas radi na održavanju terena u Parku mladeži u Splitu.

Zagrebački roker Jurica Pađen (61) prije sedam godina sudjelovao je u “Farmi”, gdje su poznati muzli krave, spavali na madracima od slame i živjeli bez struje i tekuće vode. On je najstariji natjecatelj nove sezone BB-a.

Pađen je u braku s bivšom pjevačicom grupe Ana i dva gana, Anom Šuto (37), s kojom ima sina Vitu (10) i kćer Milu (7). Lani je objavio novi singl s Johnnyjem Štulićem 'Prijateljska vatra'. S njim je svirao u Azri krajem osamdesetih. 

Riječanka Katja Usenik (25) stanarka je s najviše tetovaža. Njeno tijelo krase brojni crteži poput lubanja koje ima na ramenu. Katja je najpoznatija kao bivša djevojka chefa Dina Galvagna (41). Njihovoj ljubavi, kako su tvrdili, presudila je udaljenost. On se preselio u Split zbog posla, a ona je ostala u Zagrebu.

Ljubav planula u zahodu

- Gurala me od sebe. Govorila mi je da sam prgav, antipatičan, nikakav, oženjen, da imam djecu… Bio sam uporan. Ne znam zašto sam bio uporan, jer to nije moj stil. Ako sam se oko neke cure potrudio onda je to Katja - rekao je Galvagno o njihovu upoznavanju. Kako je rekao chef očarala ga je kad se prihvatila metle i krpe.

- Katja je pomagala pri radovima u mom restoranu. Čistila je i brisala prašinu, a kad je jedan dan oprala WC školjku koju su svi radnici koristili, porasla mi je u očima - rekao je tada zaljubljeni Galvagno. 

Katja se nakon prekida preselila u Rijeku gdje ima trgovinu s fitness opremom. Trenutačno nije u ljubavnoj vezi. Obožava putovanja i treninge u teretani. Najluđom stvari koju je napravila smatra preseljenje u Pariz sa samo 18 godina. 

Violeta je bila u vojsci

Violeta Terček (51) iz Dugog Sela natjecala se u RTL-ovu showu “Tri, dva, jedan, peci”. Plasirala se u finale i tad se umalo rasplakala od sreće, ali nije pobijedila. Mnogi prognoziraju da će ona biti nova kraljica drame poput Zorice Marković iz prošle sezone Big Brothera. 

Violeta za sebe kaže da jako glasna i da voli biti u centru pozornosti. U showu će joj najviše nedostajati suprug kojeg bi najradije povela sa sobom. Bila je i u vojsci, a o tome će tek progovoriti u showu. Tri riječi koje je opisuju su, kako je rekla, 'luda ko kupus'. Obožava peći kolače, a opušta se igranjem bele ili čitanjem knjige. Najgora noćna mora joj je da joj nestane struje dok peče kolače. Jednom dok je pekla pincu na starinski način nestalo je struje pa joj se kolač upropastio.

Ovaj Big Brother ne traje sto već 50 dana. Stanar koji pobjedi više neće biti milijunaš jer se kandidati natječu za novčanu nagradu od 300.000 kuna. 

Neno već ima tajni zadatak

U luksuznoj kući u zagrebačkoj Dubravi živjet će i radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka, model Fabio Čulinović, manekenka Marina Raguž te Branimir Kamber, glumac iz televizijskih reklama. Kamere će danonoćno snimati svaki korak MMA borca Ivice Truščeka te pjevačica Kristine Vukas i Ines Huskić, koja se natjecala u showu “Hrvatska traži zvijezdu“. Voditelj Neno Pavinčić već je dobio i prvi tajni zadatak. Ponašanjem mora natjerati stanare da ga izbace iz kuće kako bi za nagradu postao voditelj “Big Brothera“. Prve nominacije su dobili on i Marina. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'