Obavijesti

Show

Komentari 3

Vesna iz 'Ljubav je na selu' sad je pokazala kako kuha: 'Sve je bilo u redu, ali prejednostavno!'

Vesna iz 'Ljubav je na selu' sad je pokazala kako kuha: 'Sve je bilo u redu, ali prejednostavno!'
6

Naresci su bili fini, ali to možeš pojesti svaki dan ako poželiš, rekla je Marina, a i ostali su dodali kako se Vesna ipak trebala više potruditi

VIDEO

Bilo je veselo, zabavljali smo se, smijali, šalili. Prošlo je super, rekla je večerašnja domaćica Vesna Vuković iz showa 'Večera za 5 na selu'. Inače je pomoćna radnica u kuhinji, a gledateljima nije dugo trebalo da je prepoznaju. Poznata im je iz 15. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Gostima je pripremila predjelo naziva Francuska ruža, glavno jelo U šampinjonu te desert Keks na eks. Nekima je predjelo bilo prejednostavno, mesna rolada uglavnom je dobila pohvale dok su za desert svi komentirali kako nije uspio pa je domaćica dobila četiri osmice. 

Na početku večere domaćica je goste poslužila likerom od marelice, medicom i višnjom. „Bome je bilo žestoko“, rekla je Olgica, a Marina dodala kako joj je medica bila u redu. „Ja sam za nešto konkretnije i jače, ali dobro je bilo“, zaključio je Alen. 

Za predjelo je domaćica aranžirala nareske i francusku salatu u obliku ruže, a Marini je to i dalje bilo obično. „Najbolje mi se uklapala francuska salata zato što je bila od domaćih jaja, svega je bilo dosta, bila je fina“, rekla je Sanja, a s njom su se složili i Alen i Olgica.

„Naresci su bili fini, ali to možeš pojesti svaki dan ako poželiš“, rekla je Marina, a i ostali su dodali kako se ipak trebala više potruditi. 
Mesnu roladu punjenu jajima i mrkvom uz pire krumpir u umaku od šampinjona, gorgonzole i vrhnja domaćica je poslužila za glavno jelo. „Falilo je malo soli u roladi, ali umak je bio dobar“, rekao je Alen. Olgica je bila zadovoljna što se nije previše osjetila gorgonzola i umak joj se svidio, baš kao i Marini kojoj je falio kruh. Marini i Alenu nije se svidjela ni slatka nota u salati jer su, kako su rekli, ipak su Međimurci i Zagorci pa su očekivali malo octa i bučina ulja dok je Olgici bila preobilna porcija. „Sve se uklopilo, spojili su se okusi, stvarno je bilo fino“, zaključila je Sanja. 

Prije deserta uslijedilo je iznenađenje - Vesna je stavila periku i pokazala im kako izgleda kao plavuša jer zbog premalog stana nije mogla pozvati svirače. Potom je poslužila tortu od sira sa šumskim voćem - Marina je komentirala kako nije gotova jer se preljev nije stisnuo, a i na mjestima je bio zaleđen. Olgica to nije primijetila, njoj je bilo sve u redu s kolačem, baš kao Alenu. „Kolač se raspao, nije se stigao stisnuti pa ga je stavila u zamrzivač. Bio je to najgori trenutak večere“, objasnila je Sanja. 

Domaćica je podijelila poklone, a gosti su ocijenili njezinu večeru. Svi su gosti Vesni dali po osmicu; Marina zbog smrznutog deserta i jednostavnog predjela, što su spomenuli i ostali. Olgici je još falilo i dekoracije na stolu, a Alen je rekao: „Sve u redu, ali malo je atmosfera bila lošija danas, nije mi se sviđala slatka salata i desert je bio preleden.“

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga