Obavijesti

Show

Komentari 11

Victoria Beckham: Spice Girls i ja više nikad nećemo nastupati

Victoria Beckham: Spice Girls i ja više nikad nećemo nastupati
5

S pjevačkim danima dizajnerice zauvijek je gotovo. Danas joj je glavna strast moda, a posebno je sretna što joj suprug David, otkako je u mirovini, više boravi kod kuće

VIDEO

Bivše članice grupe Spice Girls oduševile su u kolovozu 2012. godine obožavatelje diljem svijeta kada su se nakratko okupile zbog nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu. Unatoč glasinama da bi Victoria Beckham (39), Emma Bunton (38), Mel B (38), Mel C (40) i Geri Halliwell (41) mogle ponovno udružiti snage, supruga nogometaša Davida Beckhama (38) odlučila je jednom zauvijek okončati nagađanja. U intervjuu za časopis Vanity Fair izjavila je da je fanovi više nikada neće vidjeti na sceni. 

- Nikada to neću ponovno učiniti. Nastupati na Olimpijskim igrama bila je nevjerojatna čast. Bila sam jako ponosna zbog toga, ponosna što sam Britanka. To je bilo idealno vrijeme da kažem: 'To je super, hvala svima, no nema više. Ponekad morate znati kada morate otići' - rekla je dizajnerica. 

Dodala je da je danas njezina glavna strast moda.

- Spice Girls su bile uspješne jer su slavile žene. Zbog toga danas radim ovo što radim - rekla je. 

Otkrila je i koliko je bila ushićena i zadivljena modnom ikonom Karlom Lagerfeldom na dodjeli nagrada BAMBI u Berlinu prošle godine.

- Njegove riječi kada mi je dao nagradu su mi toliko značile, činjenica da ima bilo što reći o meni, stalno sam se štipala - rekla je. 

Majka četvero djece progovorila je i o Beckhamovu odlasku u mirovinu u svibnju prošle godine i emocijama koje su je svladale kada je gledala njegovu posljednju utakmicu. 

- To je bilo vrlo emotivno, bili smo jako ponosni. Nije mogao dati više za sport nego što je učinio. Sjajno je što je sada kod kuće nakon tolikih godina - zaključila je. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...