Obavijesti

Show

Komentari 9

Victoria: David i ja nismo otišli na odmor posljednje tri godine

Victoria: David i ja nismo otišli  na odmor posljednje tri godine
4

Dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom posljednje tri godine nije otišla na odmor jer je prezaposlena. Nogometaš je često s djecom bio na odmoru

VIDEO

David (36) i Victoria Beckham (37) zasigurno si mogu priuštiti odmor sa zajedničkim bogatstvom od 165 milijuna funti (1,5 milijardi kn). No sudeći prema riječima dizajnerice, odmor sa suprugom nije si priuštila već tri godine.

Victoria je otkrila kako je u potpunosti posvećena odgoju četvero djece i dizajniranju. Priznala je da su je iscrpile mnoge besane noći nakon što je rodila njihovu, danas osmomjesečnu, kćer Harper Seven dok je David izjavio da u posljednje vrijeme nisu gledali ništa drugo osim dječjih filmova. 

No posljednjih godina njihova djeca su često uživala u odmoru. Nogometaš je u društvu djece snimljen na plaži u ekskluzivnom kalifornijskom odmaralištu u Malibuu dok su u prosincu 2010. godine viđeni na odmoru u sjevernoj Kaliforniji u društvu prijatelja Gordona Ramsayja i njegove obitelji. U lipnju iste godine uživali su u St. Tropezu dok su se u proljeće 2009. godine opuštali u vili Georgea Clooneyja na jezeru Como.

- Victoria je govorila o vremenu kada je posljednji put sama s Davidom otišla na odmor - napomenuo je izvor blizak Victoriji istaknuvši kako je mislila na odmor samo s nogometašem.

David je dodao da se svakih nekoliko mjeseci opuste u kalifornijskom Napa Valleyju gdje su suvlasnici vinograda. Beckhami godišnje proizvedu 900 boca vina koje poklanjaju obitelji i prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski