Show

Komentari 6

Victoria gomila dugove, a David ulaže velik novac u novu firmu

Victoria gomila dugove, a David ulaže velik novac u novu firmu

Financijski detalji Beckhamove investicije nisu objavljeni. No, David postaje najveći dioničar Guild Esportsa, a uz to je suvlasnik američkog prvoligaša Inter Miamija koji ove godine počinje nastupati u MLS-u...

Bivši kapetan engleske reprezentacije David Beckham (45) postao je suvlasnik londonskog start-up Guild Esportsa. Tvrtka je najavila pokretanje akademije igrača, ali i timova u raznim esport arenama uključujući Rocket League, EA Sports, FIFA i Fortnite, pišu strani mediji

POGLEDAJTE VIDEO: Godišnjica braka Victorije i Davida

- Imamo viziju i želimo postaviti novi standard, podržavajući igrače u budućnosti. Kroz karijeru sam imao dovoljno sreće igrati s nogometašima na vrhu njihove karijere i iz prve sam ruke vidio strast i predanost koja potrebna za vrhunski rezultat. Posvećeni smo njegovanju i poticanju talentiranih mladih igrača putem naših akademskih sustava i radujem se što ću pomoći našem timu Guild Esportsa da raste - kaže David. 

Za brendiranje kompanije zadužen je britanski ilustrator i dizajner Fergus Purcell, dok financijski detalji Beckhamove investicije nisu objavljeni. 

No, David postaje najveći dioničar Guild Esportsa. 

- Izgradili smo iskusan menadžerski tim i ponosan sam što je David Beckham suvlasnik u ovom pothvatu - rekao je Carleton Curtis, prvi čovjek firme. 

David je suvlasnik američkog prvoligaša Inter Miamija koji ove godine počinje nastupati u MLS-u. Prije šest godina kupio je franšizu za 168 milijuna kuna. S druge strane, njegova supruga Victoria Beckham (46) upala je u teške dugove. Već godinama njezino modno carstvo niže gubitke. Bivša Spajsica morala je otpustiti nekoliko zaposlenika, a potom je bila prisiljena posuditi više od 50 milijuna kuna kako bi pokrila bar dio dugova. 

- Nakon toliko nakupljenih dugova, Victoria mora poduzimati radikalne mjere - rekao je izvor stranim medijima. Jedno vrijeme s novcem pomagao joj je suprug, no, ako je vjerovati glasinama, više ne želi izvlačiti ženu iz dugova već očekuje da ona sama riješi nastale probleme.  

Najčitaniji članci