Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Victoria ne nosi krzno, a torbe od nojeva i janjadi obožava...

Dizajnerica inače voli nositi Hermes torbice i ima ih 130 te su većina njih izrađene od krokodilske, teleće i nojeve kože. Najviše ima cipela, najmanje 1000 pari koje se sastoje od svinjske, ovčje i zmijske kože

Foto: Instagram
34 komentara

Nema šanse da bih nosila pravo krzno, a kamoli ga koristila u svojoj kolekciji odjeće, istaknula je svojedobno modna dizajnerica Victoria Beckham (44). Suprugu bivšeg nogometaša Davida Beckhama (43) hvale obožavatelji zbog njezinog čvrstog stava, no direktorica organizacije za zaštitu životinja PETA-e Elisa Allen kaže kako su Victorijine izjave licemjerne. 

 

The cutest little guest in my store!! 🐶🐶🐶 kisses 😘 X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Naime, modna dizajnerica u svojoj kolekciji ima torbe koje su napravljene od nojeva, haljine od vune alpaka i cipele od zmijske kože. Daily Mail tvrdi kako Victoria ima barem 120 komada odjeće i obuće te 130 torbi od raznih životinjskih dijelova.

Foto: Instagram royal

- To nije tkanina i nije naše da bismo to tako samo uzimali - komentirala je Allen ponašanje dizajnerice. Victoria je u svojim modnim kolekcijama imala kožne hlače za koje je, kako ističe Daily Mail, potrebna koža dvije krave, a ponekad se koristi telad jer je njihova koža mekanija i izdržljivija. U tom slučaju za jedne hlače treba ubiti četiri mladunčadi krave. Dizajnerica je napravila i haljinu od kože ponija. 

'MODNI PAR' Javnost pokušava 'razvesti' Beckhamove, a oni se ne daju

Foto: Instagram royal

Victoria u svojim kolekcijama ima i novčanike i torbe koji se sastoje od zmijske kože, a svake godine oko 440.000 pitona strada u Indoneziji, Maleziji i Vijetnamu zbog mode. Dizajnerica voli nositi prsluke, jakne i haljine od merino vune koja je skinuta janjadi s prvog šišanja. Merino ovce tada proizvode više vune i mogu uginuti od iscrpljenosti ili infekcija kojima su tada podložnije. 

Foto: Instagram royal

Victorija izrađuje torbe i od guštera, bizona, janjadi i koza, a modni stručnjaci su procjenili da je takvih torbi izradila barem 375. Dizajnerica inače voli nositi Hermes torbice i ima ih 130, kako tvrdi Daily Mail. Većina njih je od kože krokodila, nojeva i teladi. Ipak, Victoria je tijekom godina prikupila najviše cipela. Ima najmanje 1000 pari koje se sastoje od svinjske, ovčje, zmijske i kozine kože. 

NJIHOVA RADE ZA MINIMALAC Victoria Beckham: 'Djeci treba reći da novac ne pada s neba'

Foto: Instagram royal

- Različita prigoda zahtijeva različitu obuću - istaknula je svojedobno dizajnerica.

VIDI OVO:  BEYONCE OPET SRUŠILA INTERNET!

 VIDI OVO: 7 najčudnijih mjesta na kojima dečki masturbiraju

Royal Wedding NA KRALJEVSKOM VJENČANJU Victoriju su fanovi napali da je namrgođena: Smijem se u sebi
 

Shoes for the weekend x Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

SIN JU FOTOGRAFIRAO Victoria Beckham je uznemirila fanove: Što joj je sa stopalima?
Naši partneri pišu
Message