Show

Komentari 24

Video konobarice postao viralan kada je shvatila koga je otjerala iz restorana: 'Oprosti, vrati se!'

Video konobarice postao viralan kada je shvatila koga je otjerala iz restorana: 'Oprosti, vrati se!'

Video je za sada prikupio preko dva milijuna lajkova i više od 19,000 komentara. Mnoge je nasmijao do suza, a pratitelji konobarice nadaju se i reakciji poznatog glumca i redatelja

TikTokerica Dayanna Rodas objavila je simpatičan video u kojem se šali na svoj račun jer nije prepoznala poznatog glumca i redatelja Adama Sandlera koji je s djecom došao jesti u restoran u kojemu mlada dama radi.

Prvo sebe prikazuje uz filter klauna, a kasnije i snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi poznati glumac uz svoju djecu koji, nakon razgovora s konobaricom, napušta restoran.

Objasnila je kako nije shvatila da je riječ o Adamu Sandleru te mu rekla kako za slobodno mjesto treba sačekati 30 minuta. On je, naravno, nakon toga napustio restoran. 

U opisu videozapisa djevojka ga moli da se vrati što je dodatno nasmijalo njezine pratitelje. 

Obožavam njegovu reakciju. Nije iskoristio svoju slavu kako bi dobio stol već je napustio restoran kao svaka normalna osoba – glasio je jedan komentar s kojim se složilo preko 479,000 ljudi.

On je jedan od 'najprizemljenijih' slavnih osoba. Ovo je samo još jedan dokaz toga – nizali su se komentari.

Mnogi su podržali i postupke konobarice jer se prema svim gostima odnosi jednako, iako je ovo bila neobična situacija.

Objavila je još jedan videozapis u kojem je objasnila kako ga nije prepoznala zbog velike brade i zaštitne maskice za lice.

Naime, Adam Sandler poznat je po tome što ga se u javnosti često može vidjeti u kratkim hlačama, trenirkama i drugim ležernim kombinacijama pa ga je i bez zaštitne maskice teško prepoznati.

Tako je i za ručak u ovome restoranu obukao crvenu majicu s kapuljačom, ležerne sportske kratke hlače i sportske patike, a i njegova kći bila je obučena poput svake druge tinejdžerice u trenirci.

Najčitaniji članci