Obavijesti

Show

Komentari 137

Vidina Ivana ima rođendan: Evo kako je izgledala prije 7 godina

Vidina Ivana ima rođendan: Evo kako je izgledala prije 7 godina
11

Ivana je prije žarila i palila modnim pistama, ali prilikom početka veze s Domagojem Vidom napustila manekenstvo. Dok je bila na izborima ljepote, imala je plavu kosu i izgledala je drugačije

VIDEO

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida danas slavi 27. rođendan. Prije nego se udala za nogometaša Domagoja Vidu (31), Ivana je zavodila na modnim pistama. Na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: 'Prva pratilja Miss Hercegovine', 'Miss turizma Hrvatske', 'Prva pratilja Miss Dalmacije' i 'Kraljica Hrvatske'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Vida plastične operacije 01:04

Tada je imala plavu kosu i izgledala je drugačije nego sada. No manekenska karijera je iza nje. Nakon što je proglašena 'Kraljicom Hrvatske', Ivana je shvatila da ne želi održavati vezu na daljinu pa se preselila Domagoju i napustila je manekensku karijeru.

Kraljica Hrvatske

Pratiteljima na društvenim mrežama prije nekoliko godina priznala je da je 'išla pod nož', ali nije otkrila koji dio tijela je korigirala. No rekla je kako ne planira se više baviti manekenstvom.

- To je bilo lijepo iskustvo. Upoznala sam puno cura s kojima sam dobra i danas, ali se ne bih opet u to vratila. Promijenila sam prioritete u životu i podredila život svojim dečkima - zaključila je.

Kraljica Hrvatske

U rujnu 2015. dobili su sina Davida. Ivana je rodila carskim rezom, a cijelo vrijeme uz nju je bio njen Domagoj. 

- Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam - rekla je nakon rođenja sina Ivana.

Bračne zavjete izmijenili su u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada 2017. godine. Na svadbi je bio prisutan i njihov sin David. Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su se sa uzvanicima uputili se na proslavu u umaški hotel Kempinski. Romantični ugođaj upotpunile su bijele golubice koje su mladenci iz bijelog kaveza u znak ljubavi i mira pustili u let. Svi gosti s mladencima su na crkvenim stepenicama zapjevali staru slavonsku 'Garavušo garava'. 

Mnogo pažnje Ivana je privukla na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je na tribinama strastveno navijala za hrvatsku reprezentaciju i svog Domagoja. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu