Show

Komentari 6

Vijoleta za 48. rođendan dobila veliko iznenađenje, čestitati joj došla i ekipa iz 'Života na vagi'

Vijoleta za 48. rođendan dobila veliko iznenađenje, čestitati joj došla i ekipa iz 'Života na vagi'

Domaću je publiku šokirala svojim novim izgledom nakon gubitka gotovo 50 kilograma. Prijatelji su prepoznali njezin trud te su joj pripremili rođendansku zabavu iznenađenja i prikladnu tortu

Vijoletu Taleski iz Zagreba upoznali smo u petoj sezoni natjecanja 'Život na vagi'. Bivša miss u natjecanje je ušla zbog viška kilograma koje je sakupila nakon poroda i stresa rastave nakon 16 godina braka. Tada je imala 120,9 kilograma i ubrzo postala jedan od favorita gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja nakon Života na vagi

Nakon emisije, nastavila je raditi na sebi i svome zdravlju, a pratitelje šokirala potpunom transformacijom. Ova uporna dama izgubila je gotovo 50 kilograma.

Za njezin 48. rođendan prijatelji su je htjeli razveseliti pa su joj priredili zabavu iznenađenja koja se održala na zagrebačkom Markuševcu kod njezinog prijatelja Branka.

Na zabavi su bili njezini najbliži prijatelji, a posebno ju je oduševilo što su ju iznenadili Edo i Marica iz 'Života na vagi'. Rekla je kako joj je cijeli dan bio predivan te kako su joj čestitke pristizale cijeli dan.

- Dobila sam preko 450 poruka! – rekla je bivša miss.

To da su prijatelji ponosni na nju, nema sumnje pa su joj tako pripremili posebno iznenađenje. Naime, tijekom večeri dobila je i veliku rođendansku tortu na kojoj je pisalo „Život bez vage“.