Obavijesti

Show

Komentari 46

Viktorija Novosel: U finalu su mi ponudili snimanje albuma

Viktorija Novosel: U finalu su mi ponudili snimanje albuma
5

Ulična sviračica novac će potrošiti na školovanje, a ne na neko egzotično putovanje. Rekla je da će se ponekad ljeti ipak vratiti sviranju u Oktogonu u središtu Zagreba

VIDEO

Iskreno, nadala sam se pobjedi, a u to su bili uvjereni i moje četiri sestre te brat. Obitelj i prijatelji bili su mi najveća potpora, rekla nam je Viktorija Novosel (21) iz Svetog Ivana Zeline nakon što je pobijedila u drugoj sezoni showa “Supertalent”.

Dobitnici nagrade 200.000 kuna u zagrljaj su nakon showa potrčale sestre Elenora i Doroteja te brat Franjo.

- Mi smo velika obitelj. Nas četvero je ovdje, a još dvije sestre i roditelji gledali su me kod kuće - kaže nasmijana studentica književnosti na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Viktorija je završila glazbenu školu za gitaru i klarinet. Iako još nije sigurna na što će potrošiti novac, ističe kako će veći dio ostaviti za školovanje.

- Preuzbuđena sam da bih smislila što ću s novcem, ali sigurno znam da ću platiti fakultet i neću ga potrošiti na egzotično putovanje - kaže Viktorija.

Na audiciji je svirala gitaru i pjevala pjesmu Josipe Lisac “Gdje Dunav ljubi nebo”. Već je tad osvojila žiri.

- Ti si posebna, drukčija i vjerna sebi - komentirao je tad Merlić.

Viktorija za džeparac zarađuje svirajući u Oktogonu u središtu Zagreba. U finalu je dobila ponudu diskografske kuće za snimanje albuma, pa se nada da se više neće smrzavati na cesti.

- Mislim da ću se ponekad ljeti ipak vratiti onamo i svirati sebi za gušt - izjavila je bivša članica zbora “Ivan Goran Kovačić”.

Viktorija je ostalim kandidatima bila simpatična. Rekli su nam kako ih je najviše nasmijavala dok se glasno hihotala. Gledatelje i žiri oborila je s nogu pjevajući španjolsku pjesmu.

- Prenijela si emocije kroz pjesmu i dirnula si nas. Ti si otkriće - rekla joj je Nina. Viktorija je jedina pjevačica koja je ušla među pet najboljih. Njene konkurentice Antonia Barišić i Petra Antolić prve su napustile emisiju zauzevši deveto i deseto mjesto.    

Harmonikaš iz Rijeke: Sad sam još popularniji

Pobjeda je za dlaku izmaknula Aleksandru Olujiću (21). Gledatelje je oduševio umijećem sviranja r’n’b-a na harmonici.

- Prizvuk narodne pjesme mladima je drag. Zato sam morao otvoriti još jedan profil na Facebooku. Svi mi žele biti prijatelji - kaže kroz smijeh Aco, koji u Rijeci radi kao konobar.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski