Obavijesti

Show

Komentari 13

'Villa Maria' bila je odskočna daska mnogim zvijezdama, a evo gdje su i što rade danas

'Villa Maria' bila je odskočna daska mnogim zvijezdama, a evo gdje su i što rade danas
12

Popularna serija 'Villa Maria' počela se emitirati 2004. i bila je prva hrvatska sapunica. Glumcima su se preko ove serije razvile karijere, no neki su prekinuli veze i prevarili svoje partnere s kolegama

VIDEO

Seriju 'Villa Maria' svi su gledali, a radnja je pratila dvije bogate obitelji i njihova sukobljavanja. U 160 epizoda glumila je velika postava stalnih likova, kao i gostujućih poput Jelene Rozge (44) i Petra Graše (45). Glumci poput Ksenije Pajić (60), Žarka Radića (71), Damira Markovine (47), Jelene Veljače (40), Mislava Čavajde (40), Mije Begović (58) i Jelene Perčin (40) samo su neki od zvijezda tad jako popularne serije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rozga i Hauser su se zaručili i uredili dom, a onda brisali fotke VIDEO

Ksenija Pajić, danas poznata kao 'kraljica sapunica' u 'Villi Mariji' glumila je Anu Jurak, a otkrila je da je tada otplatila i stambeni kredit honorarom od serije. Ksenija je neizostavno lice za većinu domaćih produkcija, a gledatelji ju lako prihvate u svakoj njezinoj vještoj transformaciji. Uz snimanja, Pajić je i dio ansambla kazališta Gavella.

Jelena Veljača 'probila' se zbog uloge u 'Vili Mariji', a jednom je otkrila da se najviše sjeća Mije Begović s kojom je dijelila apartman u Jadran filmu punih osam mjeseci.

Sjećate se hit telenovele Villa Maria? Evo gdje su glumci sada
Sjećate se hit telenovele Villa Maria? Evo gdje su glumci sada

Nakon toga, Jelena se okušala kao scenaristica i producentica pa su iz njezine kreative nastali mnogi uspješni projekti poput serija 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Larin izbor' i 'Pogrešan čovjek'. Jelena Veljača navodno je prevarila tadašnjeg zaručnika s Petrom Grašom.

Žarko Radić također je neizostavno lice hrvatskih serija, a gledatelji su ga mogli gledati u serijama poput 'Blago nama', 'Kud puklo da puklo', 'Ruža vjetrova' i 'Na granici'. 

- Bio mi je to velik izazov jer je tad bio najveći projekt na ovim prostorima - ispričao je Radić. Zbog uloge poduzetnika neprestano je na setu nosio odijela, koja nije podnosio.

Mislav Čavajda glumio je ljubomornog Ivana Juraka, a danas ga se može vidjeti na daskama zagrebačkog HNK. Ljubomornog Ivana Mislav je tad imao bujnu kosu, a kasnije je kazao da ju je počeo gubiti s 18 godina, no smireno se nosio s time.

- Posebno pamtim Kseniju, Čedu i Žarka koji su nas mlade s Akademije prihvatili kao ravnopravne. Učili smo tekst noću i ujutro već snimali. Bio je to pravi dril - prisjetio se jednom prilikom se Čavajda.

Mia je utjelovila Helenu Jurak, a dobila je otkaz nekoliko tjedana prije završetka snimanja. Razlozi otkaza nisu bili poznati javnosti.

Damir Markovina bio je mezimac gledateljica, koje je lako osvajao svojim šarmom. Posljednjih godina ne eksponira se javno, a najviše se posvetio glumi u kazalištu.Član je ansambla drame HNK-a Zagreb. Kasnije glumio u 'Larinom izboru' i 'Bibinom svijetu'

Nives Ivanković lice je uz Kseniju i Žarka koje često vidimo u domaćim sapunicama s nevjerojatnom mogućnosti transformacije u različite likove. Članica je ansambla splitskog HNK, a glumila je u mnoštvu serija, kao što su 'Nad lipom 35', 'Novina', 'Lud, zbunjen, normalan', 'Ruža vjetrova'.

Story

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao