Obavijesti

Show

Komentari 31

Vinku Marija rekla 'da': 'Više ne želim biti vuk samotnjak...'

Vinku Marija rekla 'da': 'Više ne želim biti vuk samotnjak...'
18

Dok je Nikolina uživala u jutarnjem baranjskom suncu, Danijel se potrudio, skuhao joj kavu i napravio ružu od salvete, a kada je došao do nje, bio je razočaran jer je  bila na mobitelu

VIDEO

Već me varaš?!, upitao ju je ljubomorno Danijel.

- Ne znam što je s tim frajerima, odmah misle da ih varaš ako se dopisuješ s prijateljicom. Mislim, ako je već ovakav sada u startu ljubomoran, što će biti poslije - kazala je Nikolina. 

- Ljubomoran, hm, ne znam, svi su rekli da nisam, ali ustvari jesam - priznao je mlađi Koprivnjak.

U Rastokama su Zoran i Marija imali posebnu avanturu s quadro autima. Iako je Marija htjela voziti, Zoran joj nije dopustio pa se na kraju vožnje razočarala.

- Dobro zašto si vozio 30 na sat cijelo vrijeme? - upitala ga je Marija.

.- Srećo moja, da si ti vozila, sad bi pili s anđelima na nebu - bio je šaljiv mladi Istrijan dodavši da je pazio na njezinu sigurnost.

Nešto kasnije zaputili su se u Ogulin, u muzej Ivane Brlić Mažuranić, gdje su se oduševili bajkovitim svijetom, a Marija je zaključila da između nje i Zorana može biti samo prijateljstvo. 

Nakon incidenta na bazenu Andre je odlučio Sonji priuštiti trenutak za pamćenje pa ju je odveo u školu ronjenja.

- Nikad u životu nisam ronila jer imam dugu kosu pa je volim štedjeti i ne ronim - kazala je Sonja, koja je sa strahom prihvatila tečaj te je stalno imala pitanja vezana uz svoju frizuru i kako će joj kosa izgledati pod morem.

- Kad smo stali u more, malo mi je falilo da odustanem, zbilja me strah uhvatio - iskreno je rekla.

- Moram priznati, mene su emocije ponijele, spojila sam se sa morem, ali bilo me užasno strah. Treba shvatiti, ovo je za mene velika stvar - priznala je Sonja.

U Biogradu na Moru romantika je dobila novu definiciju. Nikolina i Zvonko svaki su trenutak iskoristili za izmjenjivanje nježnosti, dok su Danijel i njegova Nikolina muku mučili na brodu budući da je Danijel dobio morsku bolest.

- Malo mi je čak bilo i drago što mu je bilo muka jer je bar zašutio - smijala se Nikolina, kojoj je Danijel zamjerio što se ponaša kao muško u vezi.

 Marina i Zoran stigli su u Punat na instrukcije skijanja na vodi.

- Dovela sam ga ovdje da vidim koliko je sportski tip budući da ja jako volim vodene sportove - kazala je Marina.

 - Što se tiče straha, ja ga nemam, da malo više treniram, mislim da bih odlično odvozio - kazao je Zoran, koji je uspješno stao na skije, baš kao i Marina.

 Za to vrijeme, Vinko i Marija prepustili su se uživanju u bazenu. No Vinko nije imao mira, rekao je Mariji  da ona sad ide na masažu, a on je ustao i otišao ne rekavši joj gdje će.

Izlaskom na otvoreno more zaoštrili su se odnosi između Danijela i Nikoline.

- Smeta me to njegovo podbadanje stalno, i previše govori - komentirala je Nikolina Danijelovo ponašanje te je nakon toga skočila u more dok je brod još vozio, a Danijel za njom.

 Skočio sam radi nje, ali nije mi baš bilo svejedno na otvorenom moru. Nadam se da sam joj dokazao da je volim - rekao je Danijel, a Nikolina je zaključila da ih je to adrenalinsko iskustvo malo zbližilo iako i dalje ne zna što bi s njim.

 I dok je Marija uživala u masaži, Vinko je otišao kupiti joj prsten.

- Već sam dugo o tome razmišljao i da, zaprosit ću je! Nadam se da će odgovor biti pozitivan - uzbuđeno je ispričao Vinko.

 Nakon podvodne avanture, Andre i Sonja sjeli su na stijene ne bi li popričali o svojoj budućnosti.

- Mislim da budućnost zajedničku nemamo, nisam se zaljubio, ali želio bih nastaviti biti prijatelj s tobom - kazao je Andre, s čim se Sonja složila.

- Tako je, imat ćemo nastavak jednog kvalitetnog prijateljstva - rekla je.

- Možda je i postojala neka iskrica između mene i nje i zato sam je ostavio do kraja, no u međuvremenu se dogodila druga osoba u mom životu tako da od toga nema ništa - iskreno je rekao Andre te dodao da još ne želi otkriti koja je to osoba jer još nije vrijeme.

 Vinko je Mariju odveo u Veliki tabor, gdje ju je odlučio zaprositi.

- Ono kad sam te danas napustio ..saznat ćeš uskoro zašto je to - počeo je Vinko te je doveo do proplanka, gdje joj je priredio piknik na dekici sa šampanjcem i voćem.

- Zbilja je lijepo sve.. - kazala mu je Marija, a Vinko joj je rekao da je to sve zbog nje te da ima još jedno iznenađenje. Kada je pomaknuo voće, Marija je ugledala kutijicu. Otvorivši je, ugledala je prsten.

 - Vinko što to  znači? - s osmjehom je upitala Marija.

- Ja, kao vuk samotnjak više ne želim u jazbini biti sam pa sam odlučio da jedna vučica dođe k meni - kazao joj je Vinko, a Marija nije mogla vjerovati te se rasplakala od sreće i rekla da!

- Sad si ti mene iznenadila - smijao se Vinko od uha do uha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu