Violinistica Bianca Kolompar: Ozlijedila sam grudi i sad ne mogu svirati | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 127

Violinistica Bianca: Ozlijedila sam grudi i sad ne mogu svirati

Violinistica Bianca: Ozlijedila sam grudi i sad ne mogu svirati
8

Glazbenica se ogrebala pod tušem i mora zamijeniti implantate. Estetski kirurzi joj žele staviti manje silikone, za što Kolompar ne želi čuti, nego želi još veće

VIDEO

Mislila sam da me ogrebala žica od grudnjaka ili da sam se ozlijedila spavajući. No vidjela sam da je tuš izgreban. Suprug i ja smo uvjereni da sam ozlijedila grudi tuširajući se prije nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Bianca Kolompar mora smanjiti grudi 01:36

Nemam osjećaj u njima kako imam velike grudi. Imam ranu kao da me mačka ogrebala, kaže nam Bianca Julia Josephine Kolompar (45).

Violinistica je na ranu koja je krvarila stavljala alkohol, ali kako bol nije prolazila, otišla je na ultrazvuk. Nalaz je bio uredan. Onda je otišla kod estetskoga kirurga na kontrolu. Rekao joj je da je zadobila kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata. Preporučio joj je da zamijeni implantate. No tu nastaju problemi.

- Kirurg mi je rekao da više ne radi tako velike silikone kakve imam - kaže nam Bianca. Kirurg joj želi staviti silikone od 800 mililitara, što je za dva broja manje od njenih sadašnjih grudi. Sad nosi košaricu “F”, tj. “sedmicu”. Ako bi pristala na zahvat koji joj predlažu u Zagrebu s 800 mililitara silikona, imala bi “peticu”.

- Ja sam grudi povećala prije osam godina. Trenutačno imam 1050 mililitara silikona u grudima. Sad su mi grudi još i veće jer sam malo dobila na kilaži. Čim se malo udebljam, grudi mi narastu. Ne stanem više ni u jedan grudnjak - govori nam Bianca, koja nipošto ne želi manje grudi jer se navikla na sadašnju veličinu.

Violinistica: Povećanje grudi mi je najljepši božićni dar od muža
Violinistica: Povećanje grudi mi je najljepši božićni dar od muža

- Sve godine normalno funkcioniram, ne bole me leđa. Ja bih dodala novac za operaciju samo da budu iste ili veće čak broj, da mi budu lijepe i čvrste kad nosim korzete, koje obožavam, jer sam i rodila. Teško mi je putovati u inozemstvo zbog pandemije korona virusa - kaže violinistica, koja se nada da će pronaći kirurga koji će joj ispuniti želju:

- Nadam se da ću što prije moći svirati. Ne želim se naprezati, bolje je mirovati - zaključila je Bianca.

POGLEDAJTE PRIČU VIOLINISTICE BIANCE: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 127

VIDEO

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'
MARKO PETROVIĆ

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'

Plus+ Obitelj Petrović film će pogledati na premijeri u Šibeniku na Draženov 60. rođendan • Marko Petrović igra Draženovog suigrača iz Cibone • Producenti Zdjelarević i Šiber na filmu su radili osam godina