Obavijesti

Show

Komentari 2

Višnjić se oprostio od pilota: 'Imao sam čast letjeti s njim'

Višnjić se oprostio od pilota: 'Imao sam čast letjeti s njim'
6

Pamtit ću i nositi u sebi taj dan, to iskustvo i prijateljstvo za cijeli život... Leti i dalje tamo gore Marko, slobodno, visoko, napisao je u emotivnoj objavi na Instagramu

VIDEO

Glumac Goran Višnjić (47) se na društvenim mrežama oprostio od tragično stradalog pilota Marka Novkovića koji je poginuo u školskom avionu Zlin s kolegom Lukom Jagatićem nakon što se avion srušio u mjestu Biljane Donje blizu Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52

- Sine, kćeri, unuče, moraš shvatiti da je samo jedan život. Jedan jedini tebi dan, da ga iskoristiš koliko god ti srce poželi. Pa već kad možeš sam sebi biti krojač tog jedinog života koji imaš na raspolaganju, zašto ga ne iskoristiš do kraja? E, pa ja ću ti na to odgovoriti - citirao je Višnjić pismo poginulog pilota.

- Istražuj, ispituj, riskiraj, skoči, izađi, padni, ustani, kreni, pobjedi strah, ugasi tremu, probaj nešto novo, igraj se, probaj sve! Ispuni svoj život tolikim brojem iskustava da kad dođeš u moje godine možeš imati osmijeh na licu i reći, Bože, hvala ti na ovom jedinstvenom iskustvu, ne žalim ni za čim - dodao je dio njegovog pisma.

- Natporučnik Marko Novković i poručnik Luka Jagatić... Počivali u miru Božjem... Imao sam čast i privilegiju upoznati Marka, letjeti u formaciji s njim i dečkima iz Krila oluje, popiti piće i razgovarati o prošlom letu s dječačkim osmjehom na licima... Pamtit ću i nositi u sebi taj dan, to iskustvo i prijateljstvo za cijeli život... Leti i dalje tamo gore Marko, slobodno, visoko - poručio je glumac.

Višnjića brine kako će se ljubiti na setu: Videom sve nasmijao
Višnjića brine kako će se ljubiti na setu: Videom sve nasmijao

Podsjetimo, Višnjić je u lipnju prošle godine poletio je s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) 'Krila Oluje' za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika.

Zadar:

- Spreman sam i imam laganu tremu, ali jedva čekam. Ručao nisam ništa, još je rano, ali možda ćete moći vidjeti što mi je mama spremila za doručak - rekao je tad za 24sata prije nego li je poletio u zrak.

Zadar:
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina