Show

Komentari 15

Vitomira Lončar je izgubila 14 kilograma u godinu dana, a sad je otkrila zavidnu liniju u badiću

Vitomira Lončar je izgubila 14 kilograma u godinu dana, a sad je otkrila zavidnu liniju u badiću

Glumici je prije dvije godine tijekom redovitog sistematskog pregleda liječnica rekla da mora pripaziti na prehranu zbog viška kilograma. Nakon toga je izgubila 14 kilograma i nastavila održavati liniju treninzima

Hrvatska glumica i doktorica znanosti  Vitomira Lončar (63) sa suprugom Ivicom Šimićem (65) zadnjih šest godina živi u kineskom gradu Xi'anu. Vitomira na društvenim mrežama redovno objavljuje crtice iz svojeg života na drugom kontinentu.

Vitomiri je prije dvije godine tijekom redovitog sistematskog pregleda na sveučilištu EurAsia University, gdje inače radi, liječnica rekla da mora pripaziti na prehranu zbog viška kilograma.

Nakon toga glumica je izgubila je 14 kilograma u godinu dana i nastavila održavati liniju redovitim treninzima. Odlični rezultati vidljivi su i na najnovijoj fotografiji na kojoj Vitomira pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu leopardskog uzorka.

- Kako promijeniti loše životne navike? Ili te jako boli - ili si promijenio životne vrijednosti. Najuspješnije je ako je oboje. Može se, bez obzira jesi li 20, 30, 40, 50 ili 60+. Možda je i sreća što me je dovoljno jako boljelo, a negdje isto vrijeme su se promijenile i životne vrijednosti. Ukratko, ajmo! Trening - napisala je Vitomira uz fotografiju. 

Osim tjelesnog treninga glumica marljivo radi i na pisanju novih scenarija i likova za predstave.

- Svaki dan, svaki dan, svaki dan… trening, trening, trening… pisanje kineskih karaktera, pisanje kineskih karaktera… Ima li kraćeg puta? Nema. Ni u kojem području - napisala je nedavno na objavi uz prikladnu radnu fotografiju. 

Glumica je nedavno ispričala kako je društvo potpuno drugačije u dalekoj zemlji. Ljudi nose maske i kada je vani preko 40 stupnjeva, a njoj se čude kada ona bez nje 'tako nezaštićena' hoda po cesti. No priznala je kako je barem sustav puno jednostavniji. Nema uplatnica za struju, vodu i plin. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’