Show

Komentari 169

Vjenčali se E. Kokić i Miljenko Kokot: 'Pilić' još nije na putu...

Vjenčali se E. Kokić i Miljenko Kokot: 'Pilić' još nije na putu...

U krugu najuže obitelji i prijatelja u rodnome gradu zadarska pjevačica Emilija Kokić udala se za dugogodišnjeg partnera, televizijskog spikera Miljenka Kokota

Pjevačica i učiteljica pjevanja Emilija Kokić (45) i televizijski spiker Miljenko Kokot (48) prošlog su vikenda ozakonili svoju ljubavnu priču. Počela je 2008. godine kad su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Često su bili u istom društvu, zajedno slavili sve blagdane, rođendane, a onda su odjednom postali nešto više i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Posljednjih godina žive zajedno u njezinu stanu u zagrebačkoj četvrti Maksimir. Vjenčanje je bilo u Emilijinu rodnom Zadru. Miljenko i Emilija pozvali su samo pedesetak gostiju, članove najuže obitelji i bliske prijatelje.

- Imam dvije kume. Petru Mavar, koja je u osmome mjesecu trudnoće, i njezinu bebicu Tesu, koju nestrpljivo iščekujemo. I Miljenko je želio dvoje kumova: najbolje prijatelje Melitu Hrengek i Roberta Halameka - otkrila je Emilija. 

Za podizanje atmosfere bio je zadužen glazbeni sastav Sir Duke, u kojem svira Zvonimir Zrilić, Emilijin dugogodišnji prijatelj i kolega iz benda Riva.

- Bila sam jako sretna što su nam upravo oni svirali na svadbi. Pjevala nam je i klapa Munita, uživali smo! - priznaje Kokić, koja zbog braka neće mijenjati prezime. 

Vjenčanicu je dobila od Ivice Skoke. Miljenko je Emiliji priredio romantično iznenađenje kada ju je zaprosio.

Cijeli članak o vjenčanju i romantičnoj prosidbi pročitajte u petak u prilogu Café24 uz 24sata!

E. Kokić i Miljenko Kokot prestali skrivati da se vole

Najčitaniji članci