Obavijesti

Show

Komentari 36

Vladimir Kličko ljubi bosansku Lady Di, Sanelu Dianu Jenkins

Vladimir Kličko ljubi bosansku Lady Di, Sanelu Dianu Jenkins
6

Sarajka Sanela i Vladimir navodno su u vezi nekoliko mjeseci. Slavni boksač i jet-seterica nisu se prestajali grliti i nježno pogledavati na humanitarnoj akciji

VIDEO

Prije tjedan dana u Los Angelesu Sanela Diana Jenkins (39) i Vladimir Kličko (36) organizirali su zajedničku humanitarnu akciju. Slavni boksač i jet-seterica nisu se prestajali grliti i nježno pogledavati. S njima su bili Elton John (65) i njegov partner David Furnish (49).

Sarajka Sanela i Vladimir navodno su u vezi nekoliko mjeseci. Nakon što se lani rastala od 2,5 milijardi kuna “teškog” britanskog bankara Rogera Jenkinsa (56), povezivali su je s bivšim Madonninim (53) suprugom Guyem Ritchiejem (43). Upravo su za njega govorili da je glavni krivac raspada braka Rogera i Sanele jer ga je s njim varala.

Vladimir i bosanska Lady Diana, kako je mnogi nazivaju zbog humanitarnog rada, prije tjedan dana posjetili su Beč gdje su se sastali s bosanskim generalom Jovanom Divjakom. Njega su uhitili zbog Interpolove tjeralice koju je raspisala Srbija. Terete ga da je počinio ratni zločin nad pripadnicima JNA u Sarajevu. Sanela i Kličko uključili su se u akciju da se general vrati u Sarajevo. Mnogi su komentirali da na fotografiji s Divjakom zaljubljeno gleda Klička.

Sanela je u braku s bankarom Jenkinsom provela deset godina i s njim ima dvoje djece. Upoznala ga je u teretani u Londonu.U ratu je napustila opkoljeno Sarajevo gdje joj je pred samo potpisivanje Daytonskog mirovnog sporazuma poginuo brat Irnis. U njegovu čast osnovala je zakladu koja pomaže školama i bolnicama. Godinu dana je živjela u Hrvatskoj, a zatim je emigrirala u London.

Dok je bila u braku s Rogerom, postala je članica svjetskog jet-seta te se družila s brojnim poznatim facama poput Jamesa Blunta (38) i Georgea Clooneya (51).Prije nekoliko godina mediji su pisali da je Sanela arapskim investitorima u banku Barclays dovodila maloljetnice. Te optužbe nikad nisu dokazane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija