Obavijesti

Show

Komentari 305

Vladimir: Nominiram Marijanu jer ne poštujem takve žene

Vladimir: Nominiram Marijanu jer ne poštujem takve žene
10

Među novijim je stanarima, ali Vladimir nije birao riječi kad je opisivao razloge zbog kojih je nominirao Marijanu. On je i krivac za svađu između Bojane i Marijane

VIDEO

Novi dan u kući Velikog Brata započeo je probama za mjuzikl. Nesuglasice su dovele do svađe između Soraje i Nemeša. 

Marijana i Bojana ne komuniciraju, a Nemeš je pokušao raščistiti odnose bar između njih dvoje no to mu nije uspjelo. Bojana je ostala pri onome što je rekla Marijani,  a postoji li iza njezine promjene mišljenja nešto više osim Marijaninog ponašanja, pokazat će vrijeme. Stanare je iznenadila i vijest da će jedni druge nominirati. Sustanaru kojeg su htjeli nominirati bacali su tortu u lice. 

Nominacije: Bojana je Marijani bacila tortu u lice

Antonija je nominirala Vladimira i Radišu, a isto je učinio i Nemeš koji još ne može prijeći preko Vladimirovog ponašanja prema Antoniji tijekom njihove svađe. Soraja je Nirmala nominirala jer nisu u dobrom odnosu, a kao i većina ukućana odlučila se za Radišu kojem je ovo drugo sudjelovanje u Velikom Bratu. Nirmal je Soraji vrati nominaciju, a tortu u lice bacio je i Dušku. Marijana je nominirala Vladimira jer ga ne poštuje otkad je ušao u kuću, a kod Radiše joj smeta što neke stvari ne može reći u lice. Brendon je također nominirao Vladimira jer ne podržava njegovo agresivno ponašanje, a Radiša mu nije zanimljiv. Vladimir je nominirao Marijanu i Nemeša. Horvat je nominirao Nirmala i Radišu. 

- Ne podržavam takve žene, za mene to nisu žene. Ušla je kao žena, ne znam kao što će izaći- objasnio je 

Bojana je sve iznenadila kad je njezina torta završila na Marijaninom licu. Druga torta završila je kod Nikole. Marijanu je zanimalo zašto ju je Bojana nominirala. 

- Ako je tebi normalno da ti kažeš Vladimiru da se skine, da ga zoveš u bazen i da ga zoveš da spavate, onda ne znam što bih ti rekla - rekla je Bojana. 

- Ne znači mi ništa to što si mi rekla i to što sam čuo - rekao je Nemeš Marijani nakon svih informacija koje su došle do njega, a tako joj je dao do znanja da vjeruje samo njoj. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 305
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci