Show

Komentari 4

Vlaho Arbulić pozirao samo u ručniku, pratiteljice ostale bez daha: 'Tko je išarao Apolona?!'

Vlaho Arbulić pozirao samo u ručniku, pratiteljice ostale bez daha: 'Tko je išarao Apolona?!'

U prvi plan upadaju njegov isklesani torzo, brojne tetovaže te preplanuli ten. Glazbenik očito puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani, stoga ne izostaju ni rezultati

Model i glazbenik Vlaho Arbulić (32) trenutačno uživa na grčkom otoku Mikonosu sa svojom partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (44). S idiličnog odmora objavio je fotografiju koja je posebno oduševila ženski dio populacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- GR - napisao je atraktivni Vlaho uz objavu na kojoj pozira ogrnut ručnikom.

U prvi plan upadaju njegov isklesani torzo, brojne tetovaže te preplanuli ten. Glazbenik očito puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani, stoga ne izostaju ni rezultati.

Ljepši spol je, sudeći po komentarima, ostao očaran prizorom.

'Tko je išarao Apolona', 'Vidi ti malog što je zgodan', 'Tako su nekad izgledali Grčki bogovi', 'Tijelo... boli glava', pisale su obožavateljice.

Inače, Vlaho i Tatjana upoznali su se 2014. godine u jednoj zagrebačkoj teretani, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Dragović razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića (50) s kojim ima dvoje djece. 

Bivša manekenka i glazbenik dobili su kćer u jednoj privatnoj klinici 2014. Tatjana je navodno željela roditi u Münchenu, gdje su rođeni Amber i Emanuel, njezina djeca iz braka s Ivaniševićem, ali do tamo nije stigla jer su trudovi počeli ranije od predviđenog.

POGLEDAJTE VIDEO: FILIP RUDAN O NASTUPIMA S PARNIM VALJKOM

 

Najčitaniji članci