Obavijesti

Show

Komentari 52

Vlasnik radijske postaje ne želi otpustiti voditelje: Neutješni su

Vlasnik radijske postaje ne želi otpustiti voditelje: Neutješni su
5

Rhys Holleran je izjavio da su radijski voditelji potreseni zbog samoubojstva medicinske sestre Kate Midleton od koje su nedavno na prijevaru izvukli informacije

VIDEO

Dva dana nakon što su je australski voditelji Mel Greig i Michael Christian na prijevaru obmanuli i telefonskim putem od nje saznali detalje o stanju trudne supruge princa Williama (30), Kate Middleton (30), 46-godišnja medicinska sestra Jacintha Saldanha počinila je samoubojstvo. Australska premijerka Julia Gillard izjavila je da je riječ o strašnoj tragediji i izrazila sućut obitelji pokojne bolničarke čije je tijelo pronađeno nedaleko od bolnice King Edward VII u kojoj je radila. 

Nakon što je objavljena vijest o tragičnoj smrti medicinske sestre, Facebook stranicu radijske postaje preplavili su brojni ljutiti komentari.

- Treba vas biti sram i trebali biste poduzeti odgovarajuće mjere i otpustiti svoje zaposlenike zato što su uzrokovali toliku štetu. Kakav je osjećaj znati da ste uzrokovali nečiju smrt? Odvratni ste -  pisalo je u jednom od komentara dok su im drugi zgroženo poručili da se pitaju kako će se svakog dana ostatka svog bezvrijednog života moći pogledati u ogledalo znajući da su odgovorni za smrt nevine osobe.

Vlasnik australske radio postaje stao je u obranu svojih zaposlenika i odbio ih je smijeniti tvrdeći da su žrtve. Rhys Holleran, direktor 'Southern Cross Austereo', kompanije koja je vlasnik radio postaje, izjavio je da su voditelji Michael Christian i Mel Greig 'potpuno neutješni' i da odlaze na psihološko savjetovanje.

- Razgovarao sam s oboje i neću lagati ako vam kažem kako su potpuno slomljeni i neutješni. Ti ljudi nisu strojevi, oni su ljudska bića. Sve što se dogodilo je nevjerojatno tragedija koja nas je sve pogodila i veoma smo tužni - rekao je Rhys.

Dodao je da je još ipak prerano za donošenje zaključaka.

- Mislim kako su telefonske šale i prijevare putem radija nešto što se događa već desetljećima, i ne prakticiramo ih samo mi već i mnoge radijske postaje diljem svijeta. Nitko nije mogao ovo predvidjeti, nitko nije znao da će cijela stvar ovako završiti - rekao je Rhys na konferenciji za novinare u Melbourneu.

Kate i princ u priopćenju su izjavili kako su duboko ožalošćeni smrću bolničarke.

- Naše misli i molitve su sada s obitelji, prijateljima i kolegama Jacinthe Saldanhe u ovom iznimno tužnom razdoblju - stoji u priopćenju kraljevske obitelji.

Iz bolnice Kralj Edward VII. poručili su kako su svoju zaposlenicu otkako je nasjela na šalu radijskih voditelja svi podupirali te da je nisu namjeravali suspendirati. Majka dvoje djece u bolnici je radila više od četiri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.