Obavijesti

Show

Komentari 57

Vlatka: Godine me ne sustižu. To se vidi po interesu frajera

Vlatka: Godine me ne sustižu. To se vidi po interesu frajera
9

Vlatka Pokos prezire napadnu šminku. Ne upotrebljava jarke ruževe. Ne opija se, ne živi razuzdano pa se sve to vidi na dobrom tenu. Vlatka je zadovoljna sobom

VIDEO

Posljednjih deset godina izgledam isto. Znam da se svi čude, ali sve je to zbog unutarnje sreće i zdravog života, rekla je Vlatka Pokos (41). Voditeljica koja se rijetko šminka kaže kako joj se godine uopće ne primijete. Uz zagonetni osmijeh rekla nam je kako se to najbolje vidi po interesu muškaraca koji ne prestaje ni u njezinim 40-ima.

- Cijeli život šminkam se decentno. Stavim tekući puder, pa puder u prahu, a zatim rumenilo, maskaru i sjajilo. Navečer možda naglasim oči, ali nikad ne stavljam jarke ruževe - kaže Pokos. Dodaje kako često ide na masaže lica, ali nikad ne bi upotrijebila botoks.

- Grozne su mi djevojke koje već u 30-ima idu na razne tretmane. Ja se njegujem godinama. Ne opijam se, ne živim razuzdano i to se vidi na meni. Sve je to bitno za dobar izgled. Kad bi šminka činila čuda, sve bi djevojke bile ljepotice - smatra Vlatka.

Ide na pilates i pazi što jede pa su mnogi, kaže, ljubomorni na njezinu zavidnu liniju.

Njima nimalo ne smetaju podočnjaci    

 Kad sam postala mama, počela su odricanja. Sad više nemam vremena posvetiti se svojem izgledu. Radije provedem dan u parku s klincima nego da si uredim nokte. Priznajem, nikad nisam ni bila tipična žena u tom smislu, rekla je Ivana Husar Mlinac (34). Pjevačica je s kolegicom Martinom Tomčić (36), s kojom je otvorila Školu pjevanja Husar&Tomčić, prije tri dana gostovala na Radiju Antena. Iako su velike estradne zvijezde, obje su se pojavile bez trunke šminke. Ne mareći zbog podočnjaka, s neobavezno počešljanom kosom, djevojke su se slatko nasmijale fotoreporterima. Ivana, koja je izjavila kako joj je briga o izgledu u opisu posla, zbog prezaposlenosti se sve manje šminka. Operna diva Tomčić jako se šminka samo zbog gostovanja na televiziji poput snimanja emisije “Ples sa zvijezdama”.

U njoj je, zbog napornih treninga, izgubila na težini. “Istopila” je nekoliko kilograma u samo dva mjeseca. To ju je, kaže Martina, učinilo sretnom.    

'Ne volim biti golog lica'  

Pjevačica Vanna kaže da na sebi uvijek ima 'light' šminku jer se bolje osjeća nego kad je 'gola'.

Na lice uvijek stavi puder    

Nina Badrić najviše voli biti s malo šminke jer ima zahvalno lice. Ali uvijek stavi puder.

Važno da se osjeća dobro    

Operna mezzosopranistica Martina Tomčić šminka se samo kad nastupa na televiziji.

Forumaši: Nina je jedna od rijetkih koje izgledaju zanosno bez šminke

Kao i njezinu splitsku kolegicu Severinu Vučković, i Ninu Badrić (39) šminka poznati vizažist Saša Joković koji po 'tretmanu' naplaćuje 500-tinjak kuna. Nina kaže kako je neopterećena izgledom te se uređuje samo za nastupe i snimanja. Lani je bez šminke došla na snimanje singla 'Moje oči pune ljubavi', a ove godine se i na radiju Totalni FM pojavila prirodna. Nakon što su objavljene njezine fotografije, forumaši su napisali kako je ona jedna od rijetkih zvijezda koje izgledaju zanosno i bez  'žbuke na licu'. Kad se našminka, pjevačica stavi crveni ruž, umjetne trepavice i rumenilo.

Seve: Najljepša sam si kad se probudim    

Ponekad se pogledam u ogledalo i pomislim: ‘Opa, kako sam dobra’, pohvalila se splitska pjevačica. U prijašnjim intervjuima otkrila je da si je najljepša kad se ujutro probudi. Voli biti bez šminke i s razbarušenom kosom te šetati psa u košulji svog muškarca. Iako upotrebljava najbolje svjetske proizvođače dekorativne i preparativne kozmetike, Severina se puno bolje osjeća kad na sebi ima samo malo dnevne kreme. Tako se pojavila krajem ljeta u emisiji na Narodnom radiju bez trunčice šminke. Izgledala je svježe i odmorno. Svoje “golo” lice prvi put je pokazala u dokumentarcu koji se našao na njezinom DVD- u 'Tridesete uživo'. Obožavatelje je pustila da zavire u njezinu intimu, gledaju je dok je na masaži i na probama uoči velikog koncerta u Beogradu. Jednom je Nives Celzijus izjavila kako je Severina još ljepša uživo i bez šminke nego kad je 'naprlitaju'. Pjevačica već godinama ima svog vizažista, o kosi joj se brinu najbolji stručnjaci, a ima i osobnog trenera fitnessa.

Vanna nam je rekla da se bolje osjeća našminkana i dotjerana, ali ponekad nema vremena za uređivanje. Nakon kreme uvijek stavi toniranu ili barem puder jer joj koža tako izgleda svježije.

Na usne voli staviti crveni ruž    

Severini je najdraži crveni ruž za usne koji stalno upotrebljava. Pjevačica voli naglasiti svoje pune usnice.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'