Obavijesti

Show

Komentari 12

Vlatka se ljubila u kabini, a Dikan u blizini gledao robu

Vlatka se ljubila u kabini, a Dikan u blizini gledao robu
6

Iako Vlatka Pokos nije razotkrila ime tajkuna čije su ljubavnice bile njezine prijateljice, vrlo lako je pretpostaviti tko je on; ima čak i svoj hotel u Splitu

VIDEO

Pobjegla sam u kabinu nešto isprobati, iako nismo došli kupovati (rasprodaja je bila tek za koji dan), a Fabrizio je došao za mnom. Ljubili smo se u kabini dok je moj suprug sjedio tek nekoliko metara dalje. Nisam ni znala da sam za takvo što sposobna, nikad nikog nisam varala. Bila sam silno zaljubljena, ali, osim toga, željela sam se osvetiti Dikanu za sve uvrede, omalovažavanja, za sve mjesece u kojima nismo vodili ljubav, napisala je Vlatka. Vrativši se u Zagreb, odlučila se rastati od muža.
- Došao je prvi težak udarac. Rekla sam Fabriziju da ću se rastati.. On je promijenio boju glasa i rekao mi da je već u vezi... Bila sam zgranuta. Slomio mi je srce. Moj brak je bio gotov, razočarao me čovjek kojeg sam doživjela kao slamku spasa, piše Vlatka. S Fabrizijem se ipak našla i nakon Nove godine.
- Strašno je koliko smo slabi kad snažno zavolimo - smatra. Vodili su ljubav, no sve joj je izgledalo jeftino. Izdvojio je za nju samo dva sata, a prije su se viđali po nekoliko puta na dan. Priznala je i da se s Fabrizijem sastala u Dikanovu stanu. To si nikad neće oprostiti. Vodili su ljubav, no rekao joj je kako je bolje da se više ne viđaju jer joj on ne može dati ono što joj treba.

BEBU JE DIKAN TUKAO I VARAO S ENOM BEGOVIĆ
Mnogo je vremena provodio u Zagrebu, gdje je mijenjao ljubavnice, sve dok nije upoznao Enu Begović. Glasine su došle do Bebe u Rimu. Nekoliko godina borila se za spas braka, a onda je podnijela zahtjev za rastavu.
- Jednom ju je brutalno pretukao, a spasio ju je njegov polubrat Željan, s kojim Dikan već godinama ne razgovara”, napisala je.

RAZBIO JE SLONA I U KUVERTI JOJ POSLAO KRHOTINE
Vlatka i Dikan prvu godišnjicu braka slavili su na Mauricijusu: 'Kupila sam potajno dva prekrasna slonića. Jednog sam zadržala, a drugog darovala Fabriziju. I to je Dikan saznao iz poruka. Čekićem je razbio mog slonića i poslao mi krhotine'.

'SNJEŽANA SE OBOGATILA NAKON VEZE S KONTROVERZNIM TAJKUNOM'
Snježanu sam upoznala ‘95: 'Bavila se marketingom, znatno je drukčije izgledala i vozila je Jugo. A onda se njezino financijsko stanje naglo popravilo, počela je voziti vrlo skupe automobile i kupovati skupu odjeću. Tajna njezina “poslovnog uspjeha' je u dugogodišnjoj vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom, koji se nedavno rastao zbog još jedne ljubavnice', piše Vlatka. Mehun kaže da je Vlatkina knjiga prepuna laži.

'ALKA I MEHUNKA MRZE SE JER SU OBJE BILE LJUBAVNICE ISTOG TAJKUNA'
Vlatka otkriva da se od Snježane udaljila i zbog Alke Vuice. Mehun i Vuica bile su jako dobre prijateljice:  'To je bilo više čudno nego licemjerno jer ju je Snježana mrzila zbog afere s njenim tajkunom (od kojeg je i Alka nešto ušićarila). I dalje su, međutim, bile velike prijateljice, iako je Snježana zabranila ljubavniku da Alku smjesti u svoj hotel u okolici Splita, gdje se pojavila sa svojom svitom', napisala je Vlatka. Tajkuna nije imenovala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine