Show

Komentari 10

Voditelj 2018. 'predvidio' što će se dogoditi s Harryjem i Markle

Voditelj 2018. 'predvidio' što će se dogoditi s Harryjem i Markle

Sada su na društvenim mrežama krenuli kružiti stari isječci iz emisije 'Late Show” u kojem je John komentirao Meghan Markle i kraljevsku obitelj

Britanski pisac, televizijski voditelj, glumac i politički komentator John Oliver prije tri godine nije bio uzbuđen oko vjenčanja Meghan Markle (39) i princa Harryja (36). Strani mediji sada pišu kako su njegove izjave u nedjelju dobile smisao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Par je u nedjelju u intervju s voditeljicom Oprah Winfrey (67) šokirao javnost. Iznijeli su šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, a između ostaloga, Meghan i Harry tvrdili su kako su članovi kraljevske obitelji izrazili zabrinutost oko toga koliko će biti tamna koža njihovog sina Archieja.

Meghan je priznala da joj je bilo jako teško, a napomenula je kako je u jednom trenutku poželjela da prestane živjeti.

- Jednostavno nisam vidjela rješenje - rekla je Meghan. No, sada su na društvenim mrežama krenuli kružiti stari isječci iz emisije 'Late Show” u kojem je John komentirao Meghan Markle, a brojni gledatelji komentirali su kako je predvidio situaciju. 

- Ne bih je krivio ako bi se povukla iz ovog u posljednji trenutak - rekao je Oliver prije tri godine pa se osvrnuo i na seriju o kraljevskoj obitelji. 

- Mislim da nije potrebno pogledati pilot epizodu serije 'Kruna' da biste shvatili kako vjenčanje s nekim članovima iz kraljevske obitelji može izazvati emocionalne komplikacije - rekao je. 

Za kraj je otkrio kako su članovi kraljevske obitelji emocionalno omamljena skupina s velikim nedostacima. 

- Nadam se da će joj se svidjeti, ali to će biti čudno za nju - prokomentirao je Oliver 2018. 

 

Najčitaniji članci