Obavijesti

Show

Komentari 10

Voditelj 2018. 'predvidio' što će se dogoditi s Harryjem i Markle

Voditelj 2018. 'predvidio' što će se dogoditi s Harryjem i Markle
5

Sada su na društvenim mrežama krenuli kružiti stari isječci iz emisije 'Late Show” u kojem je John komentirao Meghan Markle i kraljevsku obitelj

Britanski pisac, televizijski voditelj, glumac i politički komentator John Oliver prije tri godine nije bio uzbuđen oko vjenčanja Meghan Markle (39) i princa Harryja (36). Strani mediji sada pišu kako su njegove izjave u nedjelju dobile smisao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa ...

Par je u nedjelju u intervju s voditeljicom Oprah Winfrey (67) šokirao javnost. Iznijeli su šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, a između ostaloga, Meghan i Harry tvrdili su kako su članovi kraljevske obitelji izrazili zabrinutost oko toga koliko će biti tamna koža njihovog sina Archieja.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Meghan je priznala da joj je bilo jako teško, a napomenula je kako je u jednom trenutku poželjela da prestane živjeti.

U raljama laži: Meghan brojili koliko puta je dotakla 'trbuščić', a zbog podvala Kate ridala suze
U raljama laži: Meghan brojili koliko puta je dotakla 'trbuščić', a zbog podvala Kate ridala suze

- Jednostavno nisam vidjela rješenje - rekla je Meghan. No, sada su na društvenim mrežama krenuli kružiti stari isječci iz emisije 'Late Show” u kojem je John komentirao Meghan Markle, a brojni gledatelji komentirali su kako je predvidio situaciju. 

- Ne bih je krivio ako bi se povukla iz ovog u posljednji trenutak - rekao je Oliver prije tri godine pa se osvrnuo i na seriju o kraljevskoj obitelji. 

- Mislim da nije potrebno pogledati pilot epizodu serije 'Kruna' da biste shvatili kako vjenčanje s nekim članovima iz kraljevske obitelji može izazvati emocionalne komplikacije - rekao je. 

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

Za kraj je otkrio kako su članovi kraljevske obitelji emocionalno omamljena skupina s velikim nedostacima. 

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu
Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

- Nadam se da će joj se svidjeti, ali to će biti čudno za nju - prokomentirao je Oliver 2018.