Show

Komentari 12

Voditeljica Eurosonga Nikkie uredila je Damiana: 'Na početku su mi se smijali zbog šminke...'

Voditeljica Eurosonga Nikkie uredila je Damiana: 'Na početku su mi se smijali zbog šminke...'

Vizažistica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager ugostila je na svom kanalu talijanski bend Maneskin. Na početku videa popričali su o njihovoj karijeri i slavi koju su stekli nakon ovogodišnje pobjede na Eurosongu

Nikkie de Jager (27), poznatija kao Nikkie Tutorials zvijezda je make-up svijeta na YouTubeu, gdje ju prati gotovo 14 milijuna ljudi. Na svom kanalu ugostila je mnoge zvijezde kao što su Lady Gaga (35) i Selena Gomez (28), a sad je na red došla i četvorka iz Maneskina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Damiano David (22), Victoria De Angelis (21), Thomas Raggi (20) i Ethan Torchio (20) otkrili su da uskoro stiže novi album koji je nastao dobrim dijelom u Londonu, a bliži se i turneja. 

- Na početku smo pisali pjesme samo na engleskom, ali smo se onda prilagodili i onima koji ga možda ne govore, pa sad imamo i pjesme na talijanskom - objasnio je Damiano.

Nikkie ih je zatim upitala o poljupcu između Damiana i ..., te jesu li svjesni koliki pozitivni utjecaj imaju na mlade, na što su odgovorili:

- Mi smo prirodni i želimo širiti poruku da svatko treba biti ono što jest. Ne treba nas nečije osuđivanje spriječiti u izražavanju. 

- Želim vam zahvaliti kao trans žena na vašoj otvorenosti i liberalnosti te što ste na jednoj od najvećih pozornica svijeta pokazali da je okej voljeti koga god želiš. 

Mlada ekipa iz benda izabrala je crveno - crne modne kombinacije uz dodatak zlatnog nakita. 

- Šminku sam otkrio tek 2016., kad mi je Victoria predložila da isprobam crnu olovku. Oduševio sam se i od tada ju nosim ponekad, kad mi odgovara. Na početku su mi se smijali zbog šminke, ali svi su se ubrzo naviknuli. - rekao je Damiano.

Damiano ima dvije mačke, Bide i Legolasa, pa kaže da najviše voli nakon nastupa doći kući i opustiti u društvu svojih ljubimaca.

Nikkie je Damiana našminkala klasičnim crnim 'smokey eyeom' uz dodatak srebrnih šljokica.

Otkrio je također da bi volio da je idući Eurosong u Rimu, ali da je i Milano dobar izbor.

Najčitaniji članci