Show

Komentari 3

Voditeljica i bivša Miss Universe Jelena Glišić nakon razvoda opet koristi djevojačko prezime

Voditeljica i bivša Miss Universe Jelena Glišić nakon razvoda opet koristi djevojačko prezime

HRT-ova voditeljica Jelena i njezin sad već bivši muž Krešimir Lešić nedavno su objavili da su se odlučili razvesti. Jelena je ubrzo nakon svoje prezime na društvenim mrežama promijenila iz Lešić nazad u Glišić

Jelena Glišić (35) i bivši muž Krešimir Lešić (41) odlučili su da je stigao kraj njihova braka, u koji su stupili 2018. godine. Lošinjski poduzetnik i bivša Miss Universe ipak su shvatili da im život na dvije adrese donosi više loših nego dobrih stvari. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Čini se da su razvod priveli kraju, pošto je Jelena na društvenim mrežama svoje prezime promijenila natrag u djevojačko.

- Nijedna tako teška odluka ne dolazi preko noći, puno smo razgovarali. Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka. Život na dvije adrese više nam nije opcija, svatko dalje nastavlja svojim putem. To je ujedno sve što ću reći na tu temu - rekla je Jelena za Gloriju.

Jelena je Miss bila 2005., a danas je voditeljica na HRT-u. Javnosti je poznata kao Loto djevojka, iz emisije ‘Auto Market’ te lifestyle magazina ‘Klub 7'.

 

 

 

Najčitaniji članci