Show

Komentari 6

Voditeljica Ivana Mišerić uživa na odmoru u Rovinju s dečkom: 'Cvjetaš od sreće, dobro ti stoji'

Voditeljica Ivana Mišerić uživa na odmoru u Rovinju s dečkom: 'Cvjetaš od sreće, dobro ti stoji'

Na svom Instagramu je objavila fotografiju na kojoj su ona i Dražen, a sudeći prema njenom velikom osmjehu Ivana blista u novoj vezi, a to su primijetili i njezin pratitelji

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) na odmoru je u Rovinju s dečkom Draženom Kovačevićem, a na Instagramu je podijelila fotografije i pokazala kako uživaju zajedno. S njima je i njena kujica Frida koja se očito jako dobro zabavlja u šetnji gradom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dražesna subota - kratko je napisala uz zajedničku fotografiju s Draženom i Fridom.

Zajedno su pozirali na stubama i šetali gradom, a uživali su i u hrani lokalnih restorana. Ivana je svoje veselo raspoloženje upotpunila vestom, sunčanim naočalama i torbicom u jarkoj boji.

Objavila je i fotografiju na kojoj su samo ona i Dražen, a sudeći prema njenom velikom osmjehu Ivana blista u novoj vezi, a to su primijetili i njezin pratitelji koji su komentirali da 'cvjeta od sreće'.

- Tebi odgovara more i sve - pisali su joj u komentarima, a objavu su komentirale i Nives Celzijus (40), voditeljica Barbara Kolar (51) te glumica i dizajnerica Katarina Baban (33) koje su joj pisale da su baš zgodan par.

Podsjećamo, o Ivaninom novom dečku se gotovo ništa ne zna osim njegovog imena, a njegov Instagram profil je zaključan. Radijska voditeljica prekinula je vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine, a otad svoj ljubavni život drži u tajnosti.

Najčitaniji članci