Obavijesti

Show

Komentari 13

Voditeljicu napali zbog velikog dekoltea: 'Neugodno vam je?'

Voditeljicu napali zbog velikog dekoltea: 'Neugodno vam je?'
4

Nakon svih komentara mnogi su stali u njezinu obranu, a između ostalog, dobila je brojne komplimente na račun svoga izgleda. Neki od gledatelja nazvali su je i božicom

VIDEO

Britanska radijska i televizijska voditeljica Maya Jama (25) za subotnju emisiju televizijskog programa Peter Crouch: Save Our Summer odjenula je haljinu s dubokim izrezom. Gledatelje je takvom pojavom šokirala, ali na njihove komentare nije ostala dužna pa se s njima 'obračunala' na Twitteru.

- Ako vam je neugodno zbog mojih grudi, to je na vama - napisala je nakon brojnih kritika koje je primila. 

Maya je inače bivša djevojka repera Stormzyja, a na društvenim se mrežama pokušala 'boriti' sa svim komentarima koje je vidjela na račun svojeg izgleda nakon što je završila emisija. 

- Cijenim vašu zabrinutost. Mogu i dopušteno mi je odjenuti se kako želim - napisala je nakon što joj je jedna od gledateljica napisala kako joj je bilo nelagodno gledati je. 

Nakon svih komentara mnogi su stali u njezinu obranu, a između ostalog, dobila je brojne komplimente na račun svoga izgleda. Neki od gledatelja nazvali su je i božicom. Sama je dodala kako se na takve komentare nasmije, jer je naviknuta.

- Zašto se takvi komentari pišu djevojkama? Mrzim kada se osjećam kao da ne mogu nositi kratki top ili haljinu zbog toga što ću izazvati pažnju. Netko tko ima manje grudi mogao bi nositi istu odjeću i nikoga ne bi bilo briga. Maya, izgledaš nevjerojatno - pisali su joj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin