Obavijesti

Show

Komentari 27

'Volim doggy pozu i guzu, a i frajeri su mi uletavali'

'Volim doggy pozu i guzu, a i frajeri su mi uletavali'
3

Bivši dečko Vlatke Pokos rekao je da mu se stariji muškarac upucavao u sauni. Nikad se ne bi skinuo skroz gol, a Nives smatra zgodnom ženom

VIDEO

Dino Bubičić nakon osvojene titule Mistera Hrvatske postao je "tražena roba" među ženama. Na dva mjeseca osvojila ga je i Vlatka Pokos, koju je nedavno ostavio. Ponovio je kako je udaljenost bila glavni problem njihovog prekida. Što se tiče seksa, Dino je za Sexpresso na T-portalu priznao da voli biti maštovit. Kod žene prvo primijeti guzu pa mu je zato najdraža poza doggy style. Najdulje je bez seksa bio četiri mjeseca, koja je proveo u zatvoru. Prvi put se seksao u autu i ne voli seks na jednu noć.
- Nisam imao seks na jednu noć s curom koju sam tu večer upoznao jer mi to nije zanimljivo - priznao je Mister dodajući da je najluđe mjesto gdje je vodio ljubav bila jahta.
- Bila je usidrena u marini, a mi smo provalili u nju jer je bila zima - priča Dino te dodaje da su mu se uvaljivali i muškarci.
- Prije par godina u Opatiji u saunu mi je uletio stariji stranac. Kako se tamo može ući samo s ručnikom, dao si je  oduška. Moj pogled mu je bio dovoljan da izađe van - otkrio je bivši "Mister Pokos" i negirao tvrdnje da voli dečke.
Priznao je da se nikad ne bi skinuo do kraja, a na snimanju spota Nives Celzijus nije mu bilo neugodno pokazati guzu.
- Nisam osjećao nelagodu, a pristao sam snimati zbog dobre love - rekao je Dino te dodao da je Nives zgodna i atraktivna žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija