Show

Komentari 44

Volim se opuštati uz Oliverove pjesme. On mi je bio inspiracija

Volim se opuštati uz Oliverove pjesme. On mi je bio inspiracija

Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni, Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama, prepoznala je i Severina

Nakon što je krajem prošle godine, Saša Matić, rasprodao dvije Arene Zagreb, cijeli taj glazbeni spektakl u medijima je proglašen glazbenim čudom. U ta dva dana vidjelo ga je više od trideset tisuća njegovih obožavatelja, a publika je znala sve njegove pjesme od početka do kraja.

Sada će to glazbeno čudo ponoviti 27.4.2019 u Varaždinu, u Areni u kojoj je nastupio veliki broj domaćih i stranih izvođača. 

- Neke su pjesme popularnije u Hrvatskoj, a neke su u Srbiji. To je jedina razlika kada su u pitanju nastupi u Srbiji i Hrvatskoj - rekao je srpski pjevač. 

Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni, Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama, prepoznala je i Severina. Saša smatra kako svaki čovjek treba uživati u onom što mu život servira. 

- Volim se opustiti uz Olivera ili Kemala Montena. Volim i dobru narodnu pjesmu tako da na mojoj listi ima svega. Od Olivera, Gibonnija i Merlina pa sve do Tome Zdravkovića, Šabana Šaulića ili Rodje Raičevića - dodao je Saša. 

Za razliku od ostalih pjevača, Saša priznaje da ga obožavateljice ne opsjedaju. Za svoju publiku kaže da je najdivnija na svijetu i da se odlično razumiju.

- Moja želja prije velikih koncerata je da sve prođe kako treba. Kada krenu prvi taktovi pjesme i kada publika u jedan glas zapjeva onda nestanu sve misli i trema koja je neizbježna - dodao je Saša, a na pitanje što bi savjetovao svojim kćerima, odgovorio je kratko: 'Želim da rade ono što vole, ono što ih veseli i ono za što imaju dara'. 

Najčitaniji članci