Obavijesti

Show

Komentari 46

Vraćaju se! R. Donner potvrdio da snima drugi dio 'Gooniesa'

Vraćaju se! R. Donner potvrdio da snima drugi dio 'Gooniesa'
11

DUGO IM JE TREBALO Dječji hit-film iz 1985. napokon dobiva svoj nastavak. Redatelj Richard Donner nada se okupiti i cijelu originalnu glumačku postavu filma

VIDEO

Gotovo 30 godina otkad je svijet zaludila priča o grupi klinaca koji kreću u potragu za blagom kako bi spasili svoje naselje od bogataša koji tamo žele napraviti igralište za golf, sprema se nastavak kultnog filma “The Goonies”.

Richard Donner (83), redatelj legendarnog filma, koji je producirao Steven Spielberg, izjavio je da počinje raditi na nastavku i da u novim “Gooniesima” želi okupiti originalnu glumačku postavu. Najveći problem pri tome će biti Corey Feldman (42), koji je igrao brbljavoga Clarka. Glumac, koji se od mladosti borio s ovisnošću o drogi i koji je nakon tinejdžerskih filmova pažnju privukao snimanjem reality showova i izlascima s Playboyevim zečicama, na blogu je napisao kako ne vjeruje da će nastavka biti.

No zasad se samo on premišlja. Nakon svjetske slave mali glumci se nisu jednako snašli. Sean Astin (43), koji je glumio Mikeya, astmatičara s aparatićem za zube, na čijem tavanu dječaci nalaze kartu piratskoga kapetana iz 17. stoljeća i odlučuju poći u avanturu, danas je najpoznatiji po ulozi Frodova kompanjona Samwisea Gamgeeja u “Gospodaru prstenova”. 

 Josh Brolin (46), koji je igrao Mikeyeva starijeg brata Brandona, bio je nominiran za Oscara za sporednu ulogu u filmu “Milk”, a glumio je u “Nema zemlje za starce” te “Čovjeku zvanom hrabrost”. 
Iako je ostvario zavidnu karijeru, Josh se godinama neuspješno liječi od alkoholizma, a nerijetko se na ulici i potuče s prolaznicima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kerri Green (47), koja je glumila njegovu simpatiju Andy, kao glumica nije imala uspjeha, ali osnovala je producentsku tvrtku. 

Martha Plimpton (43), koja je igrala ružnjikavu prijateljicu Stef, ima dva Emmyja za ulogu u seriji “Raising Hope”. 


No neki su potpuno odustali od glume. Jeff Cohen (39), koji je utjelovio debeljka Chunka, danas radi kao odvjetnik specijaliziran za industriju zabave. 

Jonathan Ke Quan (42), koji je, osim u “Gooniesima”, glumio u hitu “Indiana Jones i ukleti hram”, povukao se iza kamere. Radi kao stručnjak za borilačke vještine, a znanje je podijelio s glumcima i kaskaderima “X-Mena” te Jetom Lijem. Redatelj kaže da će zvijezde filma opet biti djeca, a originalni glumci mogli bi igrati njihove roditelje.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju