Show

Komentari 97

Vrećo se 'provozao' u čizmama od 6.000 kn: 'Tako ja po Beču'

Vrećo se 'provozao' u čizmama od 6.000 kn: 'Tako ja po Beču'

Božo Vrećo obožava modu, za koncerte sam kreira haljine, a svoj outfit voli upotpuniti cipelama na petu. Kaže kako je uvijek bio drukčiji, zbog čega je u djetinjstvu bio usamljen, ali je danas ipak sretan

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo (35), interpretator sevdaha novijeg doba, sam kreira svoju odjeću, a prvenstveno voli odjenuti haljine. Pažnju 'plijeni' neobičnim modnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije s koncerata i odmora, a ovaj put objavio je fotografiju iz Beča, gdje je bio njegov zadnji koncert. Božo je pozirao na motoru Harley Davidson u kožnoj jakni i crnim uskim glačama. Svoj je outfit upotpunio čizmama marke Louboutin čija je cijena gotovo šest tisuća kuna.

- I tako ja s Harleyem po Beču - napisao je Vrećo kratko u opis fotografije.

Božo inače obožava modu pa koncerte počinje u odijelu, a poslije se presvlači u avangardne haljine. 

- Svaka haljina nastaje iz mog crteža, za svaki koncert radim ih zasebno. Spol nikad ne bih promijenio, jer tada više ne bih bio ja. Mama me nije odgajala da budem netko drugi - kaže pjevač, kojeg uspoređuju s Conchitom Wurst (30), koja je 2014. pjevala za Austriju na Eurosongu i pobijedila. I Božo se, poput nje, šminka te ima dugu kosu i bradu.

- Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara - priznao je Božo.

Virtuoz sevdaha iz Foče u BiH na nagađanja o seksualnoj orijentaciji diplomatski kaže kako nije ni muškarac ni žena nego čista sloboda. Glazbenik je ostao bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza. Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Najčitaniji članci