Obavijesti

Show

Komentari 17

Vrijeđao modele? Monegaški princ Pierre pretučen u klubu

Vrijeđao modele? Monegaški princ Pierre pretučen u klubu
3

Tučnjava je izbila nakon što je unuk pokojne princeze Grace Kelly prišao bivšem vlasniku noćnog kluba Adamu Hocku. Ima slomljenu čeljust i brojne druge ozljede

VIDEO

Monegaški princ Pierre Casiraghi (24), sin princeze Caroline i pokojnog Stefana Casiraghija, hospitaliziran je nakon tučnjave u noćnom klubu u New Yorku. Tučnjava je izbila nakon što je unuk pokojne princeze Grace Kelly s još tri prijatelja prišao bivšem vlasniku noćnog kluba Adamu Hocku (47) koji je bio u društvu vlasnika kluba i još jednog prijatelja te modela Natashe Poly, Valentine Zelyaeve i Anje Rubik. Svjedoci tvrde da je princ vrijeđao djevojke dok Pierrov odvjetnik tvrdi da nisu provocirali Hocka i izazvali tučnjavu.

Pierre je u subotu pušten iz njujorške bolnice u kojoj je utvrđeno da ima slomljenu čeljust, lice mu je puno posjekotina i ima brojne druge ozljede.

- Činjenice su jasne. Samo je jedna osoba uhićena nakon incidenta, a to je Adam Hock. U zatvoru je proveo dva dana zbog toga - izjavila je glasnogovornica princa Casiraghija.

Hock je nakon tučnjave uhićen i optužen za napad na princa i njegove prijatelje. Pušten je bez jamčevine, a na sudu se mora pojaviti 29. ožujka.

- Bila je to stopostotna samoobrana. Osjetio sam se dužnim obraniti čast žena s kojima sam bio u društvu - izjavio je Hock i dodao da je on žrtva jer su ga princ i njegovi prijatelji provocirali, nazivali pogrdnim imenima i naposljetku napali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu