Obavijesti

Show

Komentari 23

Kaja Vidmar objavila fotke s majkom Šime Vrsaljka

Vrsaljkova Kaja objavila fotke s njegovom mamom Brankom...
4

Djevojke su nasmiješeno pozirale u ležernim modnim kombinacijama. Kaja je za ovu prigodu odjenula bež pletenu haljinu, a ostale dame plijenile su pozornost u crnim, bijelim te smeđim kreacijama

Novopečena partnerica Šime Vrsaljka (30), Kaja Vidmar (26) uživa na jedrenju dalmatinskom obalom. Pohvalila se nizom videa i fotografija, a na nekima od njih našla se Šimina majka Branka te dugogodišnja djevojka Vrsaljkovog brata Marija, Meri Rašin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Djevojke su nasmiješeno pozirale u ležernim modnim kombinacijama. Kaja je za ovu prigodu odjenula bež pletenu haljinu, a ostale dame plijenile su pozornost u crnim, bijelim te smeđim kreacijama.

Vidmar je za sunčanje odabrala crni jednodijelni kupaći kostim te šešir u istoj boji. Pokazala je vitku liniju i besprijekoran ten.

Inače, Kaja je nedavno, nakon dugo skrivanja, potvrdila da je u vezi sa Šimom. Objavila je crtež s nogometašem na kojem drži bebu u naručju. Na fotografiji je označila Vrsaljka. Manekenka i dalje nije potvrdila je li on otac njezine kćeri.

Kaja Vidmar potvrdila vezu sa Šimom Vrsaljkom: 'Moje sve'
Kaja Vidmar potvrdila vezu sa Šimom Vrsaljkom: 'Moje sve'

- Moje sve - napisala je u opisu objave na društvenoj mreži te dodala emotikon srca.