Obavijesti

Show

Komentari 151

Vruća kao Ličanka i Šveđanka: Svaki dan dobiva komplimente

Vruća kao Ličanka i Šveđanka: Svaki dan dobiva komplimente
7

Mlada Zagrepčanka glumila je u nekoliko glazbenih spotova. Našla se i u onom Borisa Novkovića za pjesmu “Još sam uvijek tvoj”. Inače radi kao pedagogica

VIDEO

Nema do moje Like. Vid’ moje kuće, orlovi me bude ujutro. Dobila sam Evrojackpot, al’ se ne bih odselila nikad. Tko ti to more platit’, pita se atraktivna Ličanka koju u reklami glumi Lea Biljman (27).

Mlada Zagrepčanka, po struci pedagog, toliko se uživjela u ulogu da svaki dan na ulici dobiva komplimente.

VIDEO

- Iako se reklama emitira tek nekoliko tjedana, nekoliko me je ljudi pitalo: ‘Ma jesi li ti ona mala Ličanka s televizije?’. Meni je to jako simpatično, komentari su uvijek pozitivni i drago mi ih je čuti - rekla nam je Lea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo je da je prije nekoliko mjeseci utjelovila i Šveđanku, ali je tada nitko nije prepoznao.

VIDEO

- Imala sam periku te su mi posvijetlili obrve. Samo su prijatelji i obitelj znali da sam to ja. S jezikom nisam imala problema jer sam završila trogodišnji studij švedskog jezika. Bilo je jako zabavno - rekla je Lea. Dodaje da je ekipa na setu bila oduševljena kako to zvuči i cijelo snimanje je, kaže, doslovno prošlo u smijehu i pokušajima izgovaranja pojedinih riječi.

Na audiciji su, kaže Lea, bile i “prave” platinaste Šveđanke, ali ih je ona glumom sve debelo zasjenila.

- Iako me je to oduvijek zanimalo, glumom i imitacijom se nikad nisam profesionalno bavila. Nekako pored svih drugih obaveza nije bilo vremena, pa bih u kući glumatala scene iz dragih mi filmova. Mislim da mi to dobro ide - rekla je Biljman. S manekenstvom se počela baviti u srednjoj školi, ali gluma joj je velika strast te se nada jednog dana ostvariti i veću ulogu od one u reklami. Trenutačno radi kao profesorica u Britanskoj međunarodnoj školi.

- Klincima je to simpatično i žele se fotografirati. Kolege profesori također su se dobro nasmijali i drago mi je da je reklama postigla cilj - kaže.

Lea bi se, kaže, jednako dobro snašla i u ulozi Dalmatinke ili Zagorke. Vrlo lako mijenja naglaske, a bez problema “pokupi” nečiji način govora. Pošto je zvijezda reklame Eurojackpot, i sama ga zna ponekad odigrati, ali joj veliki dobitak izmakne.

- Nisam redovita, ali zato moja mama je. Poznanici i prijatelji me uvijek pitaju brojeve i ‘dobitnu kombinaciju’. Bilo bi lijepo kad bih to znala, ali naš najveći dobitak do sada je bio oko 60 kuna - smije se Biljman.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje