Obavijesti

Show

Komentari 0

'Vruća roba' dolazi na Jarun: Stiže više od 70 DJ-eva na četiri zagrebačke megapozornice

'Vruća roba' dolazi na Jarun: Stiže više od 70 DJ-eva na četiri zagrebačke megapozornice

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog trodnevnog spektakla s više od 25.000 posjetitelja, LMF festival i ove će godine prodrmati hrvatsku metropolu te okupiti istinske zaljubljenike elektronske glazbe

VIDEO

LMF festival nikad nije bio spektakularniji. Ovogodišnje izdanje najvećeg zagrebačkog open-air festivala može se pohvaliti impozantnim line-upom, brojnim festivalskim doživljajima te interaktivnim sadržajima, koji će oduševiti posjetitelje iz cijelog svijeta. Ove će godine, od 15 do 17. lipnja 2023. na zagrebačkom Jarunu sve ljubitelje elektronske glazbe i jedinstvenog festivalskog ugođaja, dočekati više od 70 DJ-eva na čak četiri megapozornice: main, techno, city i r’n’b stageu. Iako je Let The Music Be Free (LMF) jedan od najmlađih hrvatskih festivala, ovogodišnji lineup s mnogim svjetskim zvijezdama potvrdio je da je i jedan od najtraženijih.

Isplanirajte već sad još jedan produženi vikend u lipnju, a četvrtak, 15. lipnja rezervirajte za zvijezde poput Above&Beyond, Adama Beyera, Artbata, Manuela De La Marea, Phila&Dereka iz Cerclea, Stana Koleva i Technasiju. 

Trance trio Above & Beyond, čine Finac Paavo Siljamaki, Englez Jono Grant i Irac Tony McGuiness. Na listi najpopularnijih svjetskih DJ-a, ovaj trojac zauzeo je 16. mjesto dok su u Velikoj Britaniji na visokom četvrtom. Na zagrebački Jarun dolazi i Adam Beyer, 46-godišnji Šveđanin, osnivač Drumcode Recordsa i jedan je od švedskih predvodnika elektronske glazbe devedesetih. Phil&Derek zajedno rade više od sedam godina, a počeli su kao Cercleov umjetnički direktor te izvršni direktor i osnivač. Okupljeni u brendu Cercle željeli su svijetu ponuditi spoj elektronske glazbe, kulturne baštine i krajolika pa su partyje organizirali u mnogim dvorcima i jedinstvenim parkovima prirode, a u Hrvatskoj se Cercle projekt održao na Plitvičkim jezerima (Disclosure), Skywalku Biokovo(Gorgon City ), a snimali su i na terasi dubrovačke utvrde Revelin (Hot Since 82).

U petak, 16. lipnja ne propustite Claptonea, Dombreskyja, Johna Summita i Sonnyja Foderu.

Claptone je njemački duo, no kako stalno nastupa sa zlatnom maskom, njihov identitet ostaje i dalje dobro čuvana tajna. Claptone se može pohvaliti činjenicom da je uvršten u deset najboljih svjetskih DJ-a, a nastupao je na festivalu Tommorowland te u najpoznatijem klubu na Ibizi, Pachi. Quentin Dombresky francuski je producent koji je posljednjih godina postao megapopularan diljem svijeta, a svake godine nastupa na brojnim festivalima kao što je američki Hard Summer. John Summit  na listi je najpopularnijih DJ-a do 28 godina i ponosan je vlasnik hita Deep End Sidepiece Remix, a nastupao je na brojnim svjetskim festivalima pa tako i na Coachelli.

U subotu posljednjeg dana LMF festivala ne propustite Argyja, Anfisu Letyago, Camelphata, Fidelesa, Freda Lenixa i Metodija Hristova.  Mnogi željno iščekuju grčku senzaciju, Argyja, koji živi u Berlinu, gradu u kojem je vrlo brzo postao legenda elektronske underground scene. Publiku svakako ima i atraktivna Anfisa Letyago. Rođena u Sibiru, Anfisa se seli u Italiju gdje započinje uspješnu karijeru, a na tom putu pomogao joj je legendarni Carl Cox.

Britanski duo CamelPhat još je jedno ime koje dolazi u hrvatsku metropolu stoga ne propustite ovaj jedinstven glazbeni događaj.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog trodnevnog spektakla s više od 25.000 posjetitelja, LMF festival i ove će godine prodrmati hrvatsku metropolu te okupiti istinske zaljubljenike elektronske glazbe, koji sada mogu nabaviti jednodnevne ulaznice za ovaj najveći open-air festival u Zagrebu na ovome linku: https://lmffestival.com/tickets/.

Detaljan raspored vaših omiljenih izvođača možete doznati ovdje: https://lmffestival.com/#lineup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.