Obavijesti

Show

Komentari 1

Vukodlaci su u modi: Stiže nam prerada klasičnog horor filma

Vukodlaci su u modi: Stiže nam prerada klasičnog  horor filma
2

Kako se čini, uskoro bismo mogli dobiti preradu 'Američkog vukodlaka u Londonu', što su odlične vijesti za prave ljubitelje horor žanra. Ipak, koje čudovište je bolje od vukodlaka?

VIDEO

Kad god se pojavi vijest da će neki klasični film dobiti svoju novu verziju, odmah se pojavi i podosta ljudi kojima je takva ideja nevjerojatno loša. No moramo biti iskreni, ovaj put nam se čini da je ideja odlična.

Naime, kako izgleda, mogli bismo uskoro dobiti preradu 'Američkog vukodlaka u Londonu', koji je jedan od boljih horor filmova ikad snimljenih. Redatelj i scenarist filma, John Landis, je s pravom u nekoliko navrata ustvrdio da je taj film najbolji film njegove karijere te da je izvrstan horor film. A mi se s takvim tvrdnjama slažemo, jer govorimo o horor filmu koji je istinski dobro osmišljen, s predivnim efektima i odličnom režijom.

No razlog zašto smatramo da nema ničeg krivog u preradi takvog filma je taj što je Max Landis, sin redatelja Johna Landisa, osoba koja bi navodno trebala i režirati kao i napisati taj film. Sudeći prema dosadašnjim projektima Maxa Landisa, nemamo se čega bojati, a svakako bismo trebali dobiti značajno bolji film od jako lošeg nastavka iz 1997. godine., 'Američki vukodlak u Parizu'.

Pogledajte video

Premda još uvijek nema službene potvrde da će se krenuti sa snimanjem, svakako nam se čini da je mladi Landis dobar odabir. No kako je to ipak film koji za Maxa Landisa ima veliko značenje, jer je sin redatelja koji je osmislio i oživotvorio originalnu verziju, ipak bi možda mogao pokleknuti pod pritiskom.

Doduše, još uvijek nema pravih podataka o filmu, pa se još mnogo toga tu može dogoditi. O svim novim informacijama pravovremenom ćete moći čitati na našim filmskim stranicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode