Obavijesti

Show

Komentari 16

W. Rooney i Coleen lani su potrošili oko 42 mil. kuna

W. Rooney i Coleen lani su potrošili oko 42 mil. kuna
6

Bivši menadžeri para tvrde kako su im Wayne i supruga dužni oko 36,1 milijuna kuna. Otkrilo se da par na godinu zaradi više od 67 milijuna kuna

VIDEO

Na sudu u Manchesteru bivši menadžeri Rooneyjevih već tjedan dana iznose optužbu protiv para. Optužili su Waynea (24) i Coleen (23) da im nisu platili oko 36,1 milijuna honorara. Tijekom iznošenja optužbe otkrilo se kako par u godini dana zaradi više od 67 milijuna kuna, a supružnici će obranu iznositi sljedeći tjedan. Pretpostavlja se kako su Rooney i Coleen lani potrošili oko 42 miljuna kuna. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, a ona je također dobro unovčila to što je gospođa Rooney.

MILIJUNI OD PLAĆE I SPONZORSKIH UGOVORA
Wayne Ronney u nogometnom klubu Manchester United ima plaću od 33,4 milijuna kuna godišnje, a dobiva i 12,7 milijuna kuna na godinu zbog prava na svoj lik i ime. Svakih šest mjeseci dobiva i milijun kuna od kompanije EA za promociju njihove nogometne kompjuterske igrice FIFA. Zaradio je 29,4 milijuna kuna na 12-godišnjem ugovoru prema kojem je dao prava na pet knjiga o sebi, uključujući i autobiografiju. Također, ima i četverogodišnji ugovor s Coca-Colom 'težak' 5 milijuna kuna. Coleen je zaradila 109 tisuća kuna po epizodi njenog showa 'Real Woman' koji je radila na ITV televiziji. Mjesečno od magazina OK! dobiva 350 tisuća kuna za svoju kolumnu. Dosad je od tantijema dobila 420 tisuća kuna za dvije knjige o svom životu i stilu, a potpisala je i ugovor na 2,3 milijuna kuna za osam knjiga. Trenutačno ne radi ništa jer je na rodiljnom dopustu.

NAJMANJE TROŠE NA LJEPOTU
Coleen još posjećuje isti kozmetički salon u Liverpoolu u koji je odlazila dok se Wayne nije proslavio. Tamo svakih šest tjedana ide na bojanje kose koje plaća 460 kuna, a povremeno stavlja i pramenove za 740 kuna. U salonu često pere kosu i radi frizuru za 250 kuna. Ten potamnjuje brončanim puderom St. Tropez koji stoji 134 kune, a voli i kremu Guinot (260 kuna) te korektor Touche Eclat (160 kuna). Wayne na ljepotu troši znatno manje i zna se jedino da je depilirao prsa za 140 kuna.

DALI CIJELO BOGATSTVO NA DIJAMANTE
Dok Wayne još nije zarađivao kao danas, kupio je svojoj, tada djevojci, za 18. rođendan dijamantni prsten iz Tiffanyja za 210 tisuća kuna. Tijekom tog perioda kupio joj je i 168 tisuća kuna vrijedan Rolex i sat Jacob & Co. za 84.000 kuna. Kako je Rooneyju rasla plaća tako su rasli i dijamanti. Za 21. rođendan kupio je Coleen Chopardov prsten s dijamantom i žutim zlatom za 1,68 milijuna kuna. Ipak, najspektakularniji prsten u njenoj kolekciji je onaj vjenčani koji je Wayne platio čak 2,9 milijuna kuna. Prsten je u New Yorku napravila firma Jacob & Co., a na njemu je čak 50 dijamanata i jedan dragulj, za kojeg je jedan očevidac rekao da je velik kao kokošje jaje. Wayneov vjenčani prsten je sličan, samo nema dragulj i stajao je 840.000 kuna. Osim toga, Coleen ima i dijamantne naušnice vrijedne 252.000 kuna i sat Jacob& Co. od 420 tisuća kuna. Wayne pak ima Cartierovu dijamantnu naušnicu vrijednu milijun kuna, sat MontBlanc (420.000 kuna) i sat Jacob & Co. (252.000 kuna).

AUTI, KUĆE I ZABAVE
Nogometaš je roditeljima kupio kuću za 3,3 milijuna kuna, a njegov i Coleenin dom vrijedi 37,8 milijuna kuna. Par ima stan u Floridi vrijedan 2,6 milijuna kuna, a grade i kuću na Barbadosu za 42 milijuna kuna. Wayne voli aute i dosad je na njih potrošio oko 8,4 milijuna kuna. Ne zna se koliko točno par troši na odjeću, ali zabave su im legendarne. Vjenčanje su platili 42 milijuna kuna, a za Coleenin 21. rođendan dali su 4,2 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge